Corendon i dansk offensiv

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Corendon Airlines åbner både ny rute og flybase i Billund

Endnu en dag med ruteåbning i Billund. Denne gang drejer det sig om tyrkiske Corendon Airlines, der lørdag åbnede en rute til Antalya.

Læs mere: Corendon bekræfter basefly i Billund

Corendon er ganske vist ikke er ny i Billund, hvorfra selskabet allerede før Covid-19 har kunnet ses på lufthavnens platform, men ruteåbningen markerer alligevel en væsentlig ekspansion for selskabet, idet den samtidig indebærer åbningen af en base i Billund med et fast stationeret Boeing 737-800 fly, som skal betjene en række populære Middelhavsdestinationer, ikke bare i traditionel pakkerejse-baseret chartertrafik, men også med sæder, som udbydes i åbent salg gennem datterselskabet Corendon Danmark.

Da trafikprogrammet, som iflg. planen rulles helt ud fra d. 24. juni, imidlertid overstiger Corendons egen kapacitet, får selskabet hjælp af DAT, som i wet-lease vil beflyve nogle af destinationerne.

Corendon Airlines giver danskerne endnu flere afgange at vælge imellem på en række populære feriedestinationer, hvis man selv vil planlægge sin rejse. Særligt er ruterne til Rhodos, Kos, Heraklion og Bodrum interessante for os, da vi i dag ikke har rutefly hertil, så det åbner op for det individuelle marked.

Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

Med hovedbase i Antalya begyndte Corendon sine aktiviteter tilbage i 2005 og etablerede i 2011 datterselskabet Corendon Dutch Airlines i Holland og – i 2017 – Corendon Europe på Malta.

Forsidebillede: Et Corendon Boeing 737-8 fly lægger an til landing på Corfu, Grækenland (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *