CPH Advantage giver 20% rabat på Hiltons store Søndagsbrunch

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

CPH Advantage giver 20% rabat på Hiltons store Søndagsbrunch. Hiltons Søndagsbrunch har i flere år været kendt, som en af de bedste i København. Derfor er denne rabat noget der gør, at du bør udnytte tilbuddet, og samtidig optjene bonuspoint.

Normalt er prisen for Hiltons store Søndagsbrunch på 315,- kroner per person. Men med de 20% i rabat, kommer prisen ned på 252,- kroner per person. Forsat en høj pris, sammenlignet med andre steder i København, men bestemt det værd de gange jeg har besøgt den.

Alt hvad du skal gøre er at kontakt Hilton per telefon eller mail for at bestille bord (detaljerne står i bekskrivelsen nedenunder eller kan findes via dette link), og så er det ellers bare at møde op og nyde det.

BF - Hilton - København - CPH Advantage tilbud på 20 procents rabat

Jeg har skrevet en del om fordelene ved CPH Advantage, og selv denne Søndagsbrunch kan resultere i endnu flere point om du bruger enten et SAS eller British Airways kredit kort.

Læs mere om CPH Advantage her.

Læs om kredit kortet fra British Airways her og fra SAS her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *