CPH Lufthavn: Test af Grab ‘N’ Cook

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Grab ‘N’ Cook ligger er et nyt take away koncept, som vi skrev om tidligere lige efter efterårsferien (læs denne artikel her). Grab ‘N’ Cook ligger i bagageområdet i CPH Lufthavn og har en ugentlig menu og de gør en dyd ud af det skal være let at lave når man kommer hjem og at det skal være økologisk.

For at prøve det an, da jeg selv er træt af at komme hjem efter 3-4 dage ude og så skulle have noget at spise og som ikke er en sandwich, pizza eller andet fast food, tog jeg en pose med hjem med opskrift og ingridienser på “Pasta med Salsiccia”.

IMG_0239-e1385843295606

Posens indhold som det så ud før tilbredningen skulle begynde:

IMG_0243

Så kom den “store” test om det vitterlig var så hurtigt at lave og om man skulle have noget i hjemmet ud over salt, peber og vand for at kunne lave en lækker og let pastaret. Efter cirka 20 minutter og kun en smule forberedelse med at hakke lidt løg, hvidløg og persille, samt gøre den lækre økologiske Salsiccia pølse klar kunne resultatet fremvises for kæresten:

IMG_0245

Konklusionen er at det bestemt var prisen værd på de dkk 100,- for to personers aftensmad. Kvaliteten var meget god og det smagte af noget. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver dette. Eneste anker er at jeg har villet købe noget på vejen hjem, men deres åbningstider er desværre således at kommer man med de sene aftenfly hjem så er der lukket. Deres åbningstider er på alle dage fra 1200-2000. De kunne godt have en times tid mere åben da jeg ofte kommer hjem på dette tidspunkt og skal have noget let og sen aftensmad efter en lang dag “på kontoret i Europa”.

Menuen for denne uge er:

bonusfeber - GrabNCook - menu uge 48

Læs mere om Grab ‘N’ Cook på deres hjemme side eller på CPH’s hjemmeside:

Grab ‘N’ Cook: http://grabncook.dk/

CPH: http://www.cph.dk/shopping-og-taxfree/shopping/butikker/grab-n-cook/

Kommentarer

 1. Kristoffer siger

  Det er en virkelig et godt tilbud CPH har med Grab’N’Cook. Jeg gået forbi flere gange da mit ankomsttidspunkt ikke lige passede til et indkøb. Glæder mig til at prøve det!

 2. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  Hej Kristoffer,

  Kom gerne med en anmeldelse af det på vores forum når du har prøvet det. Det er jo interessant om det koncept holder hele tiden.

  Hilsen
  Henrik

 3. Kristoffer siger

  Hej Henrik, Det skal jeg gøre – men det bliver nok først i det nye år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *