Dagbog fra en pilotstuderende – Uge 33

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det igen blevet mandag, og jeg er klar med en lille opdatering her fra det jyske.

Ugen er som sædvanlig blevet brugt på en masse teori. Der har både været klasseundervisning og selvstudie. Så ikke så meget at fortælle der.

I går, søndag, var jeg ude på en længere flyvetur. Det skulle have været en navigationstur til Sønderborg og Odense, men da der begyndte at komme meget lavt liggende skyer omkring Billund, besluttede jeg mig for at vende om. På vej tilbage, fik jeg kigger mig til højre, og så at Fyn stort set var fri af skyer. Jeg drejede derfor over mod Odense, for at se om det var muligt at lave en touch’n’go.

Efter en enkelt touch’n’go, begyndte skyerne at indhente mig, så jeg besluttede mig for at vende tilbage mod Jylland. Jeg ringede op til Karup for at spørge om jeg også måtte lave et par touch’n’go’s hos dem. Det var der ingen problemer i. Jeg skulle bare rapportere, når jeg var på finale til banen.

Da jeg var cirka en mil fra banen, fanger mit øje noget hurtigt og gråt meget tæt på, på min venstre side. Først tror jeg det bare er en fugl, men det viser sig hurtigt at være en af forsvarets fighters, der overhaler mig, efterfulgt af en mere, få sekunder efter. Så jeg skulle både lande og holde øje med dem, da det ikke er hver dag man bliver overhalet af en F-16. En meget speciel oplevelse.

Efter to touch’n’go’s vendte jeg snuden mod Aarhus, hvor den stod på tre timers arbejde efterfølgende.
Aftenen er blevet brugt på at planlægge en navigationstur til Maribo, som jeg håber er mulig at flyve.

Indtil næste gang.

This slideshow requires JavaScript.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *