Dagbog fra en pilotstuderende – Uge 46

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så gik der endnu en uge, og jeg har en lille opdatering klar til jer.

Ugen har for mit vedkommende budt på oplæsning til mine checks på den enmotors flyver. Jeg skal op i næste uge, og der er rigtig meget der skal læses op på. Derudover, skal vi også til eksamen i GEN, som er det engelske radiocertifikat, som vi skal bruge når vi skal flyve på skolens twin.

I går var jeg en tur i Dublin. Det er med mit arbejde, at jeg kan få mulighed for at flyve med på et fly, som de har lejet. Og igår fik jeg lov til at flyve med frem og tilbage. Jeg snakkede med piloterne inden vi boardede, og spurgte om det var muligt at få en plads på jumpseat ude i cockpittet. Og det havde de heldigvis ikke noget imod. Så jeg fik lov til at sidde på jumpseat under start og landing i Odense. En fantastisk oplevelse, og det giver bare lidt mere motivation til studiet, når man ser med fra den virkelige verden. Tak til crewet på turen, for en fantastisk tur og oplevelse!

Det var alt for denne gang. Næste uge byder måske på en spændende nyhed, men den må I vente med at få til næste uge.

Nedenunder et par billeder fra turen.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *