DAT stopper deres Aalborg til København rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

DAT har valgt at stoppe deres rute mellem Aalborg og København efter løbende at have reduceret frekvenserne.

Aalborg Lufthavn får snart en mindre operatør på Danmarks største indenrigsrute som er til København. Der er lige nu 3 flyselskaber som flyver ruten og udover DAT, er det SAS og Norwegian.

DAT har valgt ikke at flyve på hverdagene (undtagen fredag), men fokusere på nogle afgange i weekenden. Disse stopper nu også.

Sidste flyvning

Nordjyske skriver at det er slut fra den 9. marts 2024.

Den sidste flyvning bliver med afgang fra Aalborg klokken 10:45 den 9. marts 2024. Ankomsten planlagt til 11:40 i Københavns Lufthavn.

Forsat flyvninger i weekenden

Så selvom Aalborg Lufthavn har SAS og Norwegian tilbage, så efterlader DAT et mindre hul i dækningen. Frekvenserne i weekenden er nemlig ikke noget, som der er 100 procent dækning på lige nu.

Så vi afventer om et af de to flyselskaber vil overtage dem eller belægningen har været så lav at Norwegians Boeing 737 og SAS med enten en CRJ900 eller ATR72 ikke kan få det til at løbe rundt. Vi tror ikke på at Norwegian vil overtage det. Det er deres fly for store til. Så skal det være om SAS vil sætte XFly og deres ATR72 ind på en ekstra rotation i weekenden.

SAS har lige nu 5 daglige afgange på ruten om lørdagen:

Norwegian har derimod kun en enkelt rotation samme dag:

Foto: Danish Air Transport ATR 72-600 (OY-RUV) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *