De første danske charterfly siden oktober er nu sendt afsted

Strand Mallorca

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De danske charterselskaber har reageret hurtigt og TUI har her i denne Pinse sendt de første fly afsted siden oktober måned sidste år.

TUI har sendt sit eget fly med navnet BLX123 på vingerne som det første danske charterfly i syv måneder. For TUI selv er det 217 dage siden, at de sidst sendte danske gæster på ferie sydpå. De næste tre afgange til Mallorca er udsolgt, og derfor har TUI indsat to ekstra ugentlige afgange til den populære solskinsø.

En udsolgt Boeing 737-800 med 189 passagerer ombord har kl. 16.30 sat kursen mod Mallorca som det første danske charterfly siden oktober. Et forløsende øjeblik for rigtig mange mennesker, siger TUI.

Det er en meget stor dag for vores gæster, for branchen og for os. Det første danske charterfly er endelig i luften efter en meget lang vinter og et turbulent forår. Rigtig mange mennesker har knoklet for at få det her til at ske og vi er stolte over at få lov til at kickstarte det, der forhåbentlig bliver en fortjent sommer i Europa.

Mikkel Hansen, kommunikationschef for TUI I Danmark.

De første tre afgange til Mallorca er blevet revet væk, og den fjerde er næsten fyldt op. Derfor har TUI indsat yderligere to ugentlige afgange til Mallorca for at møde efterspørgslen. 

Også Spies har handlet hurtigt og fået solgt pladser. Lørdag morgen forlod deres største fly København med retning sydpå. Det er deres eget flyselskab Sunwing Airlines der har en Airbus A330 med plads til 396 passagerer.

Spies største fly – en Airbus A330 på vej til Mallorca. Kilde: FlightRadar24

Også fra Billund har Spies sendt et fly afsted mod Mallorca.

Spies på vej i en Airbus A321 til Mallorca lørdag morgen. Kilde: FlightRadar24

Forsidefoto: Strand på Mallorca – PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *