De forsvundne SAS destinationer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I begejstringen over det nye sommerprogram, så må man desværre også af og til sige farvel til eksisterende ruter

Læs mere her: SAS præsentere sommerens trafikprogram

Med sommerens komme og vinterens farvel betyder dette selvfølgelig også et nyt trafikprogram skal præsenteres.

SAS har annonceret et særdeles lukrativt sommerprogram, som ikke er set siden 2019 og dette viser at vi er på vej imod mere “normale” tider, hvor man atter kan rejse frit.

Desværre må man med så stort et program også vinke farvel til nogle eksisterende ruter. Fra København drejer det sig om at Aberdeen (ABZ) er blevet fjernet fra sommerens bookingsystemer hos SAS.

Foruden Aberdeen der fjernes fra København, så fjernes Manchester også som destination fra de mindre norske byer Bergen og Stavanger.

Edinburgh var planlagt at blive fjernet fra København, men SAS trak i land og ruten flyver nu i højsommeren 2022 med 2 ugentlige afgange.

Så hele tiden er det en balance om at være glade for et stort og flot sommerprogram, men det rammer nogle, når ellers faste ruter lukkes ned. Det giver os en påmindelse om at alt ikke er tilbage til 2019 niveauet endnu.

Tilføjelse 21/2 2022 klokken 10.51

I tilføjelse til ovenstående kan det ses at SAS pr dags dato også har fjernet Stettin i polen fra salgsprogrammet. Om denne rute kommer tilbage i vinterprogrammet kan vi hos InsideFlyer endnu ikke spå om, Stettin er desuden en rute der har været en del inde og ude af SAS trafikprogram de seneste par år.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *