Delta Air Lines blokerer fortsat midtersædet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Delta Air Lines indfører en række tiltag, der skal sikre social distancing på flyrejsen. Et af disse er, at midtersædet er blokkeret.

Delta har som et af få flyselskab i hele verden indført en række vidtgående tiltag for at skabe mere plads til passagererne i disse tider med Corona-pandemien. Et af disse tiltag er, at midtersædet på flyet er blokkeret. Dette gælder foreløbig frem til begyndelsen af ​​januar 2021. Dette tiltag er en del af de brancheførende Delta Care Standards. Dermed demonstrerer flyselskabet, at det vil give passagerer en sikker rejseoplevelse – fra køen ved indtjekningen over opholdet i loungen til selve flyrejsen. I en nylig undersøgelse svarede 64 procent af de adspurgte, at muligheden for at holde tilstrækkelig afstand til andre passagerer i øjeblikket er den vigtigste faktor til at skabe høj tryghed på rejsen. Deltas indsats med at holde en høj sikkerhed og hygiejne inkluderer forskellige tiltag.

Om bord på flyet

Midtersæderne forbliver ledige i hvert fald indtil 6. januar 2021. Dette gælder Delta Premium Select, Delta Comfort + og kabinen på rejsten af flyet. Du ser dette når du selv tjekker ind med app eller online. Dette tiltag gælder for alle, der rejser alene eller i par. For grupper på tre eller flere passagerer er det muligt at vælge midtersæderne. Det betyder, eksempelvis en familie, som rejser sammen også kan sidde sammen på flyet.

Derudover vil Delta gennemføre yderligere foranstaltninger senest den 31. oktober 2020. Således begrænser luftfartsselskabet i princippet antallet af pladser på flyet. Kun halvdelen af ​​sæderne i First Class vil blive frigivet. For flyvninger, hvor pladserne bliver solgt meget hurtigt, vil Delta indsætte større fly, når det er muligt.

Delta

Ved indtjekning og i loungen

Markeringer på gulvet viser kunderne, hvor de kan stå og vente. For at beskytte ansatte og kunder har flyselskabet installeret plexiglasvægge ved alle skrankerne. Også i loungen vil gæsterne finde gulvmarkeringer og plexiglasvægge. I de næste par uger opsætter selskabet afskærmning af plexiglas mellem de enkelte siddepladser i loungen og reducerer samtidig antallet af siddepladser.

Ved gaten

Også her vil du se markeringer på gulvet og afskærmning med plexiglas. Delta vil opsætte yderligere markeringer i de kommende uger, såsom klistermærker på sæderne og skilte, der minder gæsterne om, at de skal bruge mundbind. Selskabet har også ændret boardingen. Denne foregår nu i små grupper på ti passagerer ad gangen. Flyet bliver fyldt op bagfra – så det bliver passagererne på sæder bagerst i flyet, der kan gå om bord som de første.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *