Delta Air Lines overtager nu amerikanske ruter fra United på SAS bookinger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skrev tidligere at United havde fjernet stort set alle ruter indenrigs i USA for SAS kunder. Dermed kunne SAS ikke tilbyde kunderne at flyve videre fra deres amerikanske detinationer og videre indenrigs i USA. Nu har SAS ændret det, så Delta Air Lines er connection partner i USA.

I vores tidligere artikel skrev vi at SAS reelt ikke kunne tilbyde rejser til andre destinationer i USA end dem de selv fløj direkte til. Der var nogle enkelte andre, hvor JetBlue og Alaska Airline “hjalp” til.

Nu har SAS løst dette ved at tilbyde flyvninger videre med Delta Air Lines.

Søgning på SAS hjemmesiden i dag. Kilde SAS.dk

Det er ikke kun via Atlanta at Delta Air Lines nu er kommet som partner. Også til Houston og andre amerikanske destinationer virker det igen.

Søgning på Houston på SAS hjemmesiden. Kilde: SAS.dk

Dermed kommer vi nærmere og nærmere et alliance skift og at SAS nu kan vise connection med Delta Air Lines viser at de er godt i gang med at klargøre et egentlig skifte til SkyTeam.

Flyvninger gælder ikke kun indenrigs, men også til Caribien og Latinamerika fra for eksempel Atlanta.

Gennem en aftale med Delta Air Lines kan passagerer fortsætte deres rejse til andre destinationer betjent af Delta Air Lines fra Atlanta eller andre SAS detinationer i USA. Denne udvikling betyder et udvidet tilbud for SAS’ passagerer, der kan se frem til at nå adskillige nye og spændende destinationer i det sydlige USA, Caribien og Latinamerika, alle bekvemt tilgængelige fra Atlanta.

Anko van der Werff, administrerende direktør i SAS

Andre lokationer med SkyTeam

Det gælder også andre lokationer og andre Skyteam partnere. Så skiftet er reelt sket – i hvert fald på rutenettet. Så der går nok ikke så længe før mange Star Alliance partnere

Et eksempel med Aeromexico:

SAS ruter med Aeromexico. Kilde SAS.dk

Så i den kommende tid vil vi helt sikkert set mange nyheder fra SAS og arbejdet mod at skifte fra Star Alliance til SkyTeam.

Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *