Delta Air Lines vender tilbage til København og med nyt premium produkt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Delta Air Lines vender tilbage til København næste sommer på deres “normale” sommerrute mellem New York JFK og København. Dermed bliver konkurrencen om kunderne forsat stor, især fordi at Delta kommer med deres nyeste Premium produkt.

Det er den 3. juni 2022 at Delta vender tilbage til København på deres sommerrute.

Ruten går som tidligere mellem New Yorklufthavnen JFK og København. Det bliver ikke med det samme med daglige afgange, men 5 gange ugentlig indtil videre.

Delta Air Lines vil også næste sommer bruge en af deres Boeing 767-300ER.

Premium Economy kalder Delta Premium Select og Delta One

Delta Premium Economy. Foto: Delta / PR

Delta Air Lines er også interessant, da de igennem pandemien har investeret en del i at indføre deres Premium Economy produkt. Dette er også implementeret på netop deres Boeing 767-300ER. Så det kan sagtens være ganske attraktivt for mange.

Priserne for en returbillet i Delta’s Premium Select. En pris til 5.809,- kroner er bestemt en god pris.

Delta’s Premium Select er placeret bag deres Delta One og kabinen består af 18 sæder i alt i et attraktiv kabinelayout på 2-2-2. Dermed ikke noget midtersæde muligt, som du vil opleve på for eksempel en SAS A350.

Prisen for at opgradere billetten til Delta One er på 9.235,- kroner for en returbillet. Dette er bestemt heller ikke en ringe pris for en Business Class billet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *