Den populære rooftop-bar på Scandic Nørreport åbner igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelgæster og københavnere kan glæde sig til at nyde sol, cocktails og udsigt over byens tage, når boutiquehotellet, Scandic Nørreport, den 1. maj åbner tagterrassen, Level Six Rooftop Bar & Terrace. Hver dag inviteres hotellets gæster på en gratis drink, og på ekstra travle dage vil man se hotellets nye direktør stå bag baren og mikse drinks.   

Scandic Nørreport er centralt placeret på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Voldgade i hjertet af København og er Scandics nyeste hotel og kædens første boutiquehotel i Danmark.

Foto: Scandic / PR

Da hotellet åbnede i juni 2022, var det ikke kun hotelgæster, der hurtigt indtog den i alt 170 kvadratmeter store tagterrasse på sjette etage. Byens nye rooftop-bar blev efter åbningen taget med storm af de lokale københavnere, der nu kan se frem til igen at nyde livet fra en loungestol med panoramaudsigt over den danske hovedstad, når Scandic Nørreport den 1. maj skyder gang i udendørssæsonen og åbner dørene til Level Six Rooftop Bar & Terrace.

Ny hoteldirektør har sat sit præg på cocktailkortet

Patrick Nielsen, der netop er tiltrådt som hoteldirektør på Scandic Nørreport, har mange års erfaring som bar- og restaurantchef og har bidraget til udviklingen af rooftop-barens nye omfattende barmenu.

Scandics nye hoteldirektør lægger ikke skjul på sin passion for bartenderfaget og er trods den nye titel ikke bleg for at give en hånd med på tagterrassen, når det behøves.

Foto: Scandic / PR

En rooftop-bar midt i København hører til sjældenhederne og er noget ganske særligt at tilbyde sine gæster. Baren giver et pusterum og er prikken over i’et på en storbyferie. Da jeg er tidligere bartender og barchef har jeg været med til at udforme cocktailmenuen sammen  med vores talentfulde bartendere, og på de ekstra travle aftener er jeg naturligvis klar til at give en hånd med. Sæsonåbningen af Level Six er noget, jeg har set frem til. 

Patrick Nielsen, der startede som hoteldirektør på Scandic Nørreport den 2. april 2024. 

Drinkskortet på Level Six har fokus på høj kvalitet, velsmagende ingredienser og håndværksmæssig kunnen og byder på klassiske cocktails, innovative nyfortolkninger samt et bredt udvalg af øl, vin og alkoholfrie alternativer.

Bar Social

Foto: Scandic / PR

Siden hotellets åbning i 2022 har det været tradition at holde ’Bar Social’ på tagterrassen. Hver dag fra kl.16 – 17 inviteres alle gæster til at nyde udsigten over et glas vin, øl eller juice på husets regning.

Level Six har åbent alle ugens syv dage. Mandag til torsdag fra kl. 12:00 – 00:00; fredag og lørdag fra kl. 12:00 – 01:00 samt søndag fra kl. 12:00 – 23:00.

Foto: Scandic / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *