Disneyland Paris genåbner igen efter mere end otte måneders nedlukning

Disneyland Paris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På Corona-venlig vis genåbner Disneyland Paris 17. juni efter mere end otte måneders nedlukning.

Disneyland Paris følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om brug af mundbind eller visir for alle gæster fra 6 år og op, og for at leve op til de officielle afstandskrav kræves reservation af billetter til specifikt tidspunkt, idet Disneyland Paris råder over et antal begrænset antal billetter, så der ikke kommer for mange ind i parken ad gangen. Endelig vil nogle parader være ændret eller aflyst. Men vigtigst af alt: Magien fylder stadig den eventyrlige park øst for Paris.

Gradvis genåbning

Det er tid til at magiske drømme bliver til virkelighed, for 17. juni genåbner Disneyland® Paris gradvist med Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park, Disneys Newport Bay Club Hotel og Disney Village. Ikoniske forlystelser, elskede Disney-figurer, fan-yndlingsoplevelser og smagfulde godbidder vender tilbage med endnu mere magi takket være Selfie Spots og overraskende optrædener, en ny Cars ROAD Trip-forlystelse og snart den længe ventede åbning af Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Nuværende reservationsbetingelser yder fleksibilitet for pakker og daterede billetter. Disney-gæster kan igen opleve yndlingsattraktioner i begge parker, fra det spændende Star WarsTM: Hyperspace Mountain og The Twilight Zone Tower of Terror til den familievenlige Peter Pan’s Flight og Ratatouille: The Adventure. Takket være magiske medarbejderes fantastiske arbejde under den midlertidige nedlukning vil gæsterne vende tilbage til en park, der er endnu smukkere end nogensinde før med perfekt velplejede 400 hektar grønne områder og 7.400 m2 blomsterbede. 

Billede fra forlystelsen “Cars”. Foto: Disney

Disney-præsident: “Genåbningen er et drømmeøjeblik” 

Vi har alle drømt om dette øjeblik. Øjeblikket hvor vi kan genforenes og nyde uforglemmelige øjeblikke med vores familie og venner. Når Disneyland Paris genåbner, kan vores gæster nyde de uovertrufne oplevelser, vi er kendt for. Fra ikoniske forlystelser og nye hjertevarmende øjeblikke med figurer til unikke interaktioner med vores personale og endda et par overraskelser hen ad vejen.

Natacha Rafalski, præsident for Disneyland Paris

Nyheder og velkendte elementer på programmet

Der vil være masser af Selfie Spots og overraskende optrædener i parkerne med figurer fra Disney, Pixar, MARVEL og Star WarsTM. Favoritfigurer vises på nye måder og indimellem uventede steder og opfordrer gæsterne til at holde øjnene og ørene åbne for den ene magiske overraskelse efter den anden. En ny galaktisk mulighed med Star Wars-legender tilføjes sammen med tilbagevenden af The Cheshire Cat Express Train med venner fra Alice i Eventyrland, Mickey, Minnie & the Gang, heroiske oplevelser med MARVEL Superhelte og Kingdom of Arendelle Enchanted Moments. Som en del af den igangværende Walt Disney Studios Park-transformation vil den nye Cars ROAD TRIP-attraktion byde gæster velkommen for første gang ved genåbningen. Det er en Cars-tema version af en køretur på rute 66, hvor gæsterne oplever lokale naturlige vidundere som verdens største møtrik og Cars-tastrophe Canyon, mens de møder populære figurer som Lightning McQueen og Mater – hvilket gør Walt Disney Studios Park til STEDET, hvor biler og Pixar-drømme vækkes til live. 

Hotel New York – The Art of Marvel åbner 21. juni

Med den længe ventede åbning af Disneys Hotel New York – The Art of Marvel d. 21. juni vil Disneyland Paris endnu en gang demonstrere sit engagement i løbende at investere i gæsteoplevelsen og dens vellykkede strategi for at tilføre flere Disney historier til sine hoteller.

Hotelværelse med Avengers tema. Foto: Disney

Dette ambitiøse hotel vil gøre MARVEL-drømme stærkere end nogensinde før og fordybe gæsterne i New York Citys kultur og livlige energi, mens de fejrer MARVEL superhelte og deres historier. Dette firestjernede hotel – udformet som et kunstgalleri i New York – hylder hjemmet for så mange MARVEL superhelte og deres kunstnere, samtidig med at de tilbyder førsteklasses komfort og personlige ydelser.

Læs hele pressemeddelelsen om genåbning af Dineyland Paris HER.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *