Drømmer du om at arbejde for et flyselskab?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er der netop nu en mulighed for at få job hos et af verdens største flyselskaber, Emirates. Selskabet leder lige nu efter kabinepersonale til deres mange flyruter, og holder åbent hus i København fredag den 9. november. Nu er der mulighed for at få job hos et af verdens største flyselskaber, Emirates.

Selskabet leder lige nu efter kabinepersonale til deres mange flyruter, og holder åbent hus i København fredag den 9. november.

Danskere med en drøm om at arbejde for Emirates, verdens største, internationale flyselskab, får nu chancen. Emirates søger nemlig målrettet efter mænd og kvinder, der vil arbejde som kabinepersonale hos Emirates. Selskabet har en af verdens nyeste og mest moderne flyflåder bestående af Airbus A380 og Boeing 777 fly.

Flyselskabet går på jagt efter kabinepersonale i København. Fredag den 9. november holder Emirates åbent hus, hvor interesserede ansøgere kan møde op på Imperial Hotel, Vester Farimagsgade 9, 1606 København V. Det starter præcist kl. 8 om morgenen.

Man behøver ikke at have tidligere erfaring som kabinepersonale, men der er en række kriterier, man skal opfylde. Man skal fx være minimum 21 år, når man starter og kunne nå op til 212 cm, når man står på tæer.

Læs mere om kriterier og lønforhold her

Ansøgere må være forberedt på at bruge hele dagen på ansøgningsprocessen. Dem, der går videre, får at vide, hvornår de næste interviews finder sted.

Emirates’ kabinepersonale har fordelagtige lønforhold, læge- og tandlæge forsikring, ferieoverenskomst og betalt bopæl i en af verdens førende kulturelle og forretningsmæssige knudepunkter. Emirates tilbyder spændende karrieremuligheder i en international koncern med medarbejdere fra mere end 135 nationaliteter og 100 medarbejdere fra Danmark.

Tid og sted

Det sker fredag den 9. november 2018 kl. 08.00 på følgende adresse:

Imperial Hotel
Vester Farimagsgade 9
1606 København VHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *