Ekstra fordele for Eurobonus sølvmedlemmer i julen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ligesom foregående år tilbyder SAS – også denne jul – sine Eurobonusmedlemmer med sølvstatus nogle ekstra fordele.

I perioden fra den 15. december til 15. januar vil sølvmedlemmer kunne bruge FastTrack (hvor muligt) samt have adgang til SAS-lounges. Disse er nogle af de fordele, som er værdsat mest blandt guld og diamant medlemmer, og vil nu bidrage til en ekstra komfortabel tur for de sølvmedlemmer der rejser i perioden.

I SAS-lounges har man adgang til internettet, aviser og forskellig slags mad og drikkevarer. Lounges er også fredelige oaser, hvor man kan slappe af i en ellers travl lufthavn. FastTrack gør at man slipper for at stå i kø så længe, som i den almindelige kø igennem sikkerhedskontrollen. Noget som gør rejsen betydeligt lettere for dig.

Oprindeligt skrevet af Erling fra InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Toto siger

    Det er selvfølgelig meget fint – men hvilke ekstra fordele tilbyder man guld og diamond medlemmer . INGEN! Man skulle så tro at vi får så rigeligt – hvilket ingenlunde er tilfældet.

    Igennem hele 2015 har SAS offentliggjort og LOVET at der ville komme kraftige forbedringer for guld og især diamond medlemmer – men INTET er sket.

    • Rune siger

      Uden at gå ind i en større diskussion for eller imod SAS EB syntes jeg ikke det er fair at sige der intet er sket for EBD medlemmer. Courtesy upgrades og drikkevarer i Go er i mine øjne væsentlige forbedringer lanceret i 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *