Emirates A380 eftersyn på to minutter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et 3C-tjek tager hele 55 døgn, men her kan du se en Emirates A380 gennemgå eftersynet på to minutter.

For en uge siden fremviste Emirates deres nye kabine design som skal installeres i deres Boeing 777-maskiner. Den nye kabine skal i luften for første gang 1. december og er en klar forbedring i forhold til det gamle design. Ud over nye sæder installeres et top moderne underholdningssystem fra Panasonic Avionics.

Mens vi venter på at den nye kabine rulles ud kan vi tage et tilbageblik til en timelapsevideo af et eftersyn af Emirates aller første Airbus A380. Flyselskabet har verdens største A380-flåde og flyver maskinerne til 48 destinationer på seks kontinenter.

Denne video viser et 3C-tjek, det mest omfattende eftersyn man kan foretage på et kommercielt fly. Operationen foregår døgnet rundt i 55 dage og hele 1600 dele bliver  afmonteret og efterset. Alt fra sæder og paneler til ledningsnet og den velkendte bar fik en tiltrængt opgradering.

Hele eftersynet er omhyggelig planlagt uden plads til forsinkelser. At parkere et fly i så lang tid er en enorm udgift, hvilket betyder at ingeniørernes arbejde ikke bare skal være ekstremt effektivt, men også levere en overlegen standard, siger Colin Disspain, Vice President of Base Base Engineering at Emirates

Læs også: Emirates bestiller 40 Boeing Dreamlinere

Emirates første A380, med registreringsnummer A6-EDA, blev leveret i 2008. Frem til eftersynet i 2014 havde det fløjet 12 millioner miles, som svare til omtrent 60 ture til månen. Det havde gennemført over 3.000 take-offs og landinger, og fragtet over 1,2 millioner passagerer i samme periode.

Kilde: The Telegraph og Emirates YouTube-konto

Oprindeligt bragt på vores norske søster site af Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *