En Emirates Airbus A380 som blomsterdekoration (Video)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der sker hele tiden noget uventet og stort i Mellemøsten. Nu har Emirates valgt at få lavet en kæmpe blomsterdekoration som ligner en Airbus A380.

Et nyt, botanisk vidunder har slået rødder i hjertet af verdens største, naturlige blomsterhave i Dubai. Flyselskabet Emirates er gået sammen med Dubai Miracle Garden om at skabe verdens største blomsterinstallation i form af A380’eren – vel at mærke i størrelsesforholdet 1:1.

Dubai Miracle Garden har kun eksisteret i få år og åbner den 27. november op for sin 5 sæson.

Eksempel på hvordan de mange blosmterdekorationer er lavet omkring en kendt bygning.
Eksempel på hvordan de mange blosmterdekorationer er lavet omkring en kendt bygning.

Installationen består af intet mindre end 500.000 friske blomster og levende planter, som når de er i fuldt flor tæller fem millioner blomster og vejer mere end 100 tons – til sammenligning er A380’erens take-off vægt 575 tons.

Over 200 personer har omhyggeligt arbejdet ti timer om dagen i 180 dage for at opbygge de forskellige lag på den 30 ton tunge stålkonstruktion, som udgør skelettet på blomsterversionen af A380’eren. Den tro blomster-kopi af Airbus-maskinen er ca. 73 meter lang, og skrogets højde er knap 11 meter over jorden, mens halen troner over 24 meter over jorden.

Hele strukturen er skabt af genbrugsmaterialer, ligesom planterne er dyrket ved hjælp af bæredygtige metoder og holdes i live af et sindrigt vandingssystem, som skal holde liv i dekorationen.

Der er bygget en platform i to niveauer, hvorfra den blomstrende Emirates A380 første gang kan ses af besøgende den 27. november.

Du kan se video her af hvordan denne specielle Emirates Airbus A380 blev lavet. Alene Emirates logoet består af 9.000 blomster:

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *