Emirates bringer deres bar lounge og brusebad tilbage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I starten af corona-krisen valgte Emirates and lukke for deres bar lounge og muligheden for at tage brusebad ombord på deres Airbus A380’ere. Det blev gjort grundet muligheden for en højere smitterisiko.

Emirates har nu lavet procedurer for det og Airbus 380’eren er efterhånden kommet i fast drift igen – blandt andet mellem Dubai og London Heathrow. Derfor er det naturligt at Emirates genstarter og åbner disse to unikke ting ombord på deres Airbus A380.

Emirates Bar Lounge på Airbus A380 (High Density) i København (ældre version). Foto: Henrik Olsen

Bar loungen er for alle som rejser i First Class eller Business Class, mens muligheden for brusebad kun er et tilbud til de rejsende i First Class.At tage et brusebad i et fly er ganske unikt og ikke mange flyselskaber som tilbyder dette. Vi har prøvet det ombord på Emirates og Etihad – begge tilbydes kun på deres Airbus A380’er.

Emirates A380 Shower Spa – Foto: Henrik Olsen

Airbus A380 tilbage til København

En ting vi venter på er at få Emirates Airbus A380’eren tilbage til København. Det er et flot fly, men desværre er tiden ikke til de mange passagerer sådanne et fly kan tage. Den version Emirates brugte tidligere var deres “high density” model med plads til 615 passagerer. Nå det sammenholdes med den begrænsede fragtmængde flyet kan tage, sammenlignet med en Boeing 777, så går der nok lidt tid endnu før vi ser flyet i fast rutefart igen.

Emirates Airbus A380 (High Density) i Københavns Lufthavn. Foto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *