Emirates fejrer kærligheden i flyet og i lufthavnen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle passagerer som rejser i kærlighedens højtid, tilpasser Emirates menuerne i sine lounger spredt over hele verden.

Fra 13. til og med 15. februar vil en række forskellige Valentines Day-inspirerede godter være tilgængelige for de besøgende i Emirates’ 42 lounger.

I Emirates’ First og Business Class lounger i Dubai, kan gæster i det romantiske hjørne nyde godt af blandt andet:

  • Den Valentines-værdige champagne Moet & Chandon Rosé Impérial.
  • Et udvalg af Valentines-inspirerede kager og desserter, blandt andet hjerteformede trøfler af mørk chokolade og hindbær.
  • En specialkaffe lavet af Coffee Planet, med kiks fra Costa Coffee.
  • En vandinfusion med jordbær og vandmelon lavet af Voss vand.
  • Specielle tetyper fra Dilmah, som også bruges i et udvalg  af specialdrinks med romantiske smage. Hvad med sort iste med smag af kamille, eller en rombaseret sort iste mojito med marokkansk mynte?
  • Derudover vil der være gode tilbud på loungetjenester som Timeless Spa og skopuds, sådan at du kan forkæle dig selv eller den du er glad for.

I resten af Emirates’ loungenetværk, bestående af 42 lounger over hele verden, kan de besøgende også finde den romantiske følelse med kulinariske fristelser lavet til anledningen.

For eksempel kan rejsende som tager turen omkring Emirates’ lounge i Shanghai smage på rosa makroner og hjerteformet moussekage, og i loungen i Bangkok serveres svaneformede vandbakkelser. I Emirates’ lounge i Beijing kan besøgende nyde en hjerteformet ostekage med jordbær, og i Brisbane, Melbourne, Perth og Sydney serveres ”mud cake” med chokoladeganache og bærcoulis, pyntet med hjerter i hvid chokolade.

For de som befinder sig i luften på Valentines Day 14. februar på flyvninger over fire og en halv time, vil der også tilbydes et udvalg af kærlighedsinspirerede snacks.

Også noget for dem der bliver på landjorden

 

Emirates ønsker også at glæde dem som ikke skal ud og rejse rundt i kærlighedens højtid, og har derfor en række gode tilbud i sin netbutikk. Find den perfekte gave til din bedre halvdel, som for eksempel en Emirates Valentines-pyjamas, og brug promokoden EKLOVE på bestillinger inden 11. februar for gratis levering på alle køb over 100 USD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *