Emirates giver to millioner gratis is til flypassagerer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sommervarmen er over os, og det er ikke kun i Danmark, vi har det varmt. I Dubai er temperaturen tæt på de 40 grader, og derfor serverer flyselskabet Emirates gratis og hjemmelavede is i Dubai lufthavn.

Sommervarmen er over os, og det er ikke kun i Danmark, vi har det varmt. I Dubai er temperaturen tæt på de 40 grader, og derfor serverer flyselskabet Emirates gratis, hjemmelavede is i Dubai lufthavn. Da det kan være varmt at rejse i sommervarmen, ikke mindst hvis du rejser via Dubai, hvor temperaturer tæt på de 40 grader gør at de fleste trænger til at blive afkølet. Derfor har Emirates søsat en service med gratis is i Dubai lufthavn for alle, der rejser med Emirates.

Selskabet har sit eget kæmpe køkken i Dubai, Emirates Flight Catering. Det tilbereder mad til Emirates’ flyruter i hele verden, og det er også her, den hjemmelavede is med navnet Emperor laves. Selskabet forventer at uddele 2 millioner is over de næste par måneder.

Rejser du med Emirates, kan du fra 15. juni til 31. august vælge mellem fem slags is i Dubai lufthavn: Chokolade, vanilje, daddel & kaffe, mangosorbet og lemonsorbet. Isene vil blive serveret hver dag, når der er flest Emirates afgange i Dubai lufthavn: Fra midnat til kl. 03, fra 12.30-14.30 og fra kl. 18-21. Isvognene står i afgangshallen og transitområderne i Terminal 3.

Emirates’ populære Emperor-is serveres i øjeblikket også på Business Class og First Class på udvalgte fly til Europa og i Emirates lounges i Dubai lufthavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *