Emirates har refunderet penge til 3,3 millioner kunder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Parkerede fly på verdens landingsbaner har givet travlhed hos flybranchens kundeserviceafdelinger. Alene hos Emirates er 3,3 millioner ønsker om refundering blevet behandlet under pandemien og flere end 2 millioner rejsende har fået ændret i deres flybookinger.

Aflyste flyafgange, mennesketomme lufthavne og en rejsebranche i knæ. Det har været realiteten for de kommercielle flyselskaber, siden corona indtraf for mere end halvandet år siden.

Den travlhed, der har manglet i lufthavne over hele kloden, har i stedet ramt flyselskabernes kundeserviceafdelinger, der har haft den logistiske opgave at få styr på de mange flyrejsende, der pludseligt ikke kunne komme afsted på deres ellers meget imødesete rejser.

For et af verdens største kommercielle flyselskaber er tallene ekstra store. I alt har Emirates behandlet over 3,3 mio forespørgsler om refundering siden marts 2020 samtidig med, at over 2 mio. flyrejsende har fået lavet ændringer i enten deres afrejsedato eller destination.

Da coronapandemien indtraf, gentænkte Emirates hele konceptet omkring fleksibel booking: En ubrugt billet kan stadig ombyttes til en voucher, men Emirates-kunder kan også vælge at beholde deres ubrugte flybillet og i stedet anvende den når som helst inden for en periode på over 24 måneder. På den måde beholder man sin destination og rejseklasse, men undgår usikkerhed omkring svingende priser, når en voucher skal indløses.

Den mulighed har 92.000 kunder benyttet sig af, og mere end en tredjedel har allerede brugt deres billet eller voucher til en ny rejse.

De særlige bookingbetingelser hos Emirates er i øvrigt netop blevet forlænget, så de gælder for booking med afrejse senest d. 31. maj 2022.

Læs mere om bookingbetingelserne

Den særlige multirisk-rejseforsikring, der siden december 2020 har fulgt med alle bookinger hos Emirates, er også overordentlig populær og har givet ekstra tryghed til 7,2 mio. rejsende siden forsikringen blev introduceret.

Læs mere om Emirates multirisk-rejseforsikring

Se også denne Emirates PR video fra Emirates om de fleksible billetter og rejseforsikringen:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *