Emirates investerer tungt i underholdning ombord

Emirates underholdning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En ny aftale med Thales viderefører Emirates satsning på underholdning ombord. Aftalen gælder de halvtreds første fly i den nye Boeing 777X-flåde, som leveres fra 2020.

De sidste 12 år har Emirates vundet prisen for verdens bedste Inflight Entertainment ved Skytrax World Airline Awards, og nu investerer de videre i deres underholdningssystem.

Adel Al Redha, Direktør og Chief Operations Officer i Emirates udtaler at:

De nye, brændstofbesparende fly repræsenterer et nyt og vigtigt kapitel for Emirates. Vi ønsker fortsat at definere den højeste standard for flybranchen, også indenfor underholdningsoplevelsen på rejsen. Det falder naturligt sammen med vores strategi om at sikre at det er den bedste og nyeste teknologi som udfylder vores unge og moderne flåde.

 

Forenkler skræddersyning

Aftalen dækker ‘inflight entertainment and connectivity’ (IFEC) systemer for Emirates første 50 (af 150) Boeing 777X fly. Thales AVANT-systemet er innovativt, og forenkler tilpasningen af brugeroplevelsen. Det vil give et yderligere løft til Emirates prisbelønte underholdningssystem, “ice”. Allerede i dag tilbydes 2.500 kanaler (herunder 90 børnekanaler), de nyeste spillefilm, prisbelønnede TV-serier, live TV, musik og computerspil. Foreløbigt er hele 85% af Emirates flåde på 240 passagerfly udstyret med Wi-Fi om bord, og 107 fly er udstyret med direkte TV med op til ni kanaler med nyheder og sport.

Kilde: Pressemeddelelse fra Emirates

 

Oprindeligt udgivet på InsideFlyer.no af Peter FoxHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *