Emirates justerer deres efterårsprogram mellem København og Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har fremgået af fly systemerne i nogle dage nu, men i dag har Emirates officielt meldt ud, at EK151 og EK152 mellem København og Dubai af “operationelle årsager” ikke flyver mandag 23. september og  mandag 7. oktober.

Har du booket billet på en af de fire flyvninger kan du gratis ombooke til samme bookingklasse indenfor syv dage af oprindelig rejsedato. Er samme bookingklasse ikke ledig vil Emirates, eller dit rejsebureau, finde en løsning. Er det ikke muligt at finde en tilfredsstillende løsning har du ret til fuld refundering af din billet.

Fotokredit: Emirates.

Ændring af flytype

Ud over ovenstående annulleringer meddeler Emirates, at man i perioden 2. til 17. september vil flyve med en Boeing 777-maskine mellem København og Dubai, og altså ikke den efterhånden velkendte Airbus 380 dobbeltdækker. Har du booket billet med Emirates ud af København i denne periode, kan det være en god ide at tjekke hvilke sæder du nu har fået tildelt (hvis du vel at mærke har valgt eller købt sæder på forhånd).

Kilde og fotokredit: Emirates.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *