Emirates øger kapaciteten for tilbagebetalinger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mens nogle flyselskaber kun vil udstede vouchers, går Emirates den anden vej. Kapaciteten for tilbagebetalinger firedobles.

Flyselskaber, der annullerer mange af deres flyvninger på grund af COVID-19-krisen, har ofte en forpligtelse, enten i deres egne transportbetingelser eller national / international lovning, at refunderer billetprisen til passagererne. I EU gælder den velkendte EC261/2004-regulering, der forpligter dette. Strengt taget skal refusionen behandles inden for 7 dage. Også i den aktuelle situation har EU gentagne gange bekræftet, at retten til tilbagebetaling fortsat er i kraft. Ikke alle flyselskaber overholder dette og EU parlementet diskuterer, om der skal gås på kompromis med denne forbrugerrettighed. Og de flyselskaber, der tilbyder tilbagebetaling, har, ikke overraskende, ofte lang ventetid på grund af det enorme antal anmodninger.

Tilbagebetalinger

Emirates meddelte i sidste uge, at det har øget kapaciteten til at behandle anmodninger om refusion. Luftfartsselskabet fra Dubai hævder at have modtaget næsten en halv million anmodninger om refusion. Normalt behandler Emirates 35.000 anmodninger om måneden. Nu, gennem forbedrede back-end-procedurer og flere ressourcer, er det blevet øget til så meget som 150.000 om måneden. Emirates forventer at have ryddet den nuværende kø af forespørgsler til august.

Billetter gyldige i op til 2 år

Mens Emirates ikke (lovlmæssigt) er forpligtet til at gøre dette for alle flyvninger, tilbyder selskabet en generøs politik for aflyste flyvninger. Kunder kan vælge mellem flere muligheder. Den første er at beholde billetten i op til 24 måneder. Dette gælder billetter, der er reserveret før 30. juni 2020, for rejser indtil 30. november 2020. Fordelen med denne mulighed er, at du ikke behøver at betale ekstra, hvis rejsen er blevet dyrere. En anden mulighed er at lave billetten om til en værdikupon på det betalte beløb. Med denne kan du bestille en anden rejse senere. Den sidste mulighed er en tilbagebetaling af din billet. Du kan anmode om en voucher eller refusion her. For billetter bestilt hos et rejsebureau, skal du kontakte rejsebureauet.

Billeder: Emirates

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *