Emirates og Jetstar offentliggør ny aftale om codeshare og bonusprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates og Jetstar har offentliggjort en aftale, som vil åbne for nye destinationer for Emirates’ passagerer på tværs af Australien, New Zealand og Sydøstasien. Hermed fortsætter det Dubai-baserede flyselskab med at forbinde mennesker, steder og passioner.

Fremover vil Emirates’ kode være at finde på flere af Jetstar Airways’ ruter i Australien og New Zealand og hos Jetstar Asia, hvilket betyder, at passagerer får adgang til 27 nye rute og seks nye destinationer, herunder Bali i Indonesien, Byron Bay i Australien, Dunedin i New Zealand og Siem Reap i Cambodia*.

Medlemmer af Emirates Skywards, flyselskabets bonusprogram, får mulighed for at optjene point på de Jetstar-flyruter med Emirates’ kode, og de kan ligeledes bruge deres point til at købe flybilletter på de givne ruter opereret af Jetstar** fra kun 7.025 Skywards-point.

Adnan Kazim, Emirates’ Divisional Senior Vice President, Planning, Aeropolitical & Industry Affairs siger:

Denne nye forbindelse mellem Emirates og Jetstar tilbyder passagererne en række fordele inklusiv nye ruter og destinationer, som ikke er omfattet af Emirates netværk i dag.

Adnan Kazim tilføjer at:

Forbindelsen mellem Emirates og Jetstar er også en fantastisk nyhed for vores medlemmer af Emirates Skywards, da de nu får flere muligheder for at bruge deres point til at udforske nye lande og kulturer.

Til dette kommentere Lisa Brock, Jetstar Group Chief Commercial Officer:

Denne aftale vil føre til, at vi bringer vores brede netværk i Sydøstasien med nogle af de mest populære feriedestinationer direkte til Emirates’ passagerer i hele verden.

Samarbejde med Emirates gør at Jetstar nu kan tilbyde et netværk, som giver Emirates’ passagerer et bredt udvalgt af nye feriemuligheder i Sydøstasien, herunder Bali, Siem Reap og Phonom Penh samt nye destinationer i Australien og New Zealand.

Emirates-kunder, der rejser med Jetstar, kan nyde et udvalg af komplette serviceydelser som for eksempel mad og drikkevarer og de samme bagageregler som med Emirates.

Fra den 6. april vil alle Emirates’ passagerer på Jetstar-flyvninger modtage boarding-kort til deres internationale destinationer ved check-ind på deres afrejsested.

Codeshare-aftalen inkluderer syv indenrigsruter i Australien, som tilføjes til de 50 eksisterende ruter som Emirates har via investoren i Jetstar Group, Qantas: fire nye ruter til New Zealand, seks nye ruter mellem Australien og New Zealand over Det Tasmanske Havn og ti internationale ruter fra Singapore til Indonesien, Cambodia, Vietnam, Malaysia, Thailand og Hong Kong.

Emirates / Jetstar codeshare tidsplanerne vil være til salg fra den 13. februar 2014 for rejser fra den 6. april 2014. Medlemmer af Emirates’ bonusprogram kan optjene point fra den 1. marts 2014.

*Forbehold for ændringer ved endelig godkendelse.

** Eksklusiv Jetstar Pacific fly.

BF - Emirates-Jetstar-Airways

[box style=’info’]

Om Jetstar Group:

Jetstar Group er Asia Pacifics hurtigst voksende og største lavpris netværk målt på indtægt. Selskabet består af Jetstar Airways (datterselskab til Qantas Group) i Australien og New Zealand, Jetstar Asia og Valuair i Singapore, Jetstar Pacific i Vietnam, Jetstar Japan i Japan og Jetstar Hong Kong (afventer endelig godkendelse). Jetstar fragtfly opererer mere end 4000 fly om ugen til mere end 60 destinationer. Jetstar Group fløj med mere end 23 millioner passagerer i finansåret 2013.

[/box]Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *