Emirates sætter A380’eren ind på Dubai – Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates indsætter den populære A380’er på ruten til Bangkok. Dermed kan superjumboen blive en del af oplevelsen for de mange danskere, der rejser til Thailand i vinterferien.

Den 28. november 2021 vender Emirates’ A380 tilbage til Bangkoks Suvarnabhumi Lufthavn. Kæmpeflyet – med plads til 517 passagerer på tre klasser – vender tilbage som følge af stor efterspørgsel, og Emirates har dermed tre daglige afgange mellem Dubai og Bangkok.

Læs mere: Vi har besøgt Thailand og set hvordan det er lige nu at besøge

Thailand og især Phuket tiltrækker rigtig mange danske turister i vintersæsonen, og landet åbnede per 1. november for karantænefri indrejse for blandt andre vaccinerede danskere med en negativ PCR-test. Samme lempelige indrejseregler gælder for en række andre lande – 60 ialt – og det har fået efterspørgslen på flysæder til at stige.

Både Phuket og Bangkok dækkes af Emirates’ rutenet – turen går fra København med Emirates’ Boeing 777 via Dubai og videre til enten Phuket, ligeledes med 777’eren eller til  Bangkok, hvor der fra den 28. altså er mulighed for at vælge mellem 777’eren eller A380’eren. Vælger man A380’eren, kan man med fordel lave et stopover i Dubai og udvide transittiden med et besøg på Expo 2020, en tur i verdens højeste pariserhjul eller én af byens mange andre oplevelser.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *