Emirates skal servere en halv million julemåltider i december

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Julestemningen har fundet vej til Emirates. Flyselskabet forbereder sig nemlig på at servere 500.000 julemåltider på tværs af alle kabiner til rejsende på udvalgte flyvninger mellem 9. og 31. december.

Ud over en lækker julemenu kan passagerene også nyde nostalgiske julefilm.

Julemenuen om bord

Sidste års unikke julemenu blev så godt modtaget af Emirates’ passagerene, at flyselskabet nu har valgt at bruge den samme lækre menu igen i år.

Passagerer der rejser fra Dubai til udvalgte ruter i Australien, New Zealand, UK, Europa, USA, Sydafrika og Filippinerne kan starte deres ferie ombord på en Emirates-flyvning med en vidunderlig smag af jul.

I Economy Class kan de rejsende nyde en menu med kalkun, kartoffelmos, grønne ærter, baby gulerødder og tranebær. Alt sammen lavet af Emirates’ prisvindende kokke. Som dessert serverer flyselskabet mælkeschokolademousse med en juleinspireret chokolade.

Billede: Emirates

Rejsende på First- og Business Class kan nyde bagt kalkunbryst med abrikosfyld, bagte kartofler og møre Bruxelles spirer med kalkunbacon og tranebær.
Til dessert er der festlige snacks som f.eks. julemandens inspirerede chokoladekage og kage med en smag af chokolade og ingefærbrød.

I løbet af december får de rejsende mulighed for at nyde nogle af de bedste vine og champagner, der serveres i luften. Emirates har også et unikt udvalg af whisky, brandy, gin, vodka og likør, ligemeget om man flyver på first, business eller economy. I feriesæsonen består udvalget af en blanding af mindre håndbryggerier samt meget populære mærker som Hennessy, (inkl. den eksklusive Hennessy Paradise, som kun er tilgængeligt på First Class)

Billede: Emirates

For børnene

Emiraters unge rejsende kan nyde en velsmagende kalkunmiddag i julesæsonen. Dette gælder både om man flyver på economy, business eller first. Til dessert vil børnene vil blive overrasket med en chokoladekage formet som en snemand.
Derudover får børn der rejser på First Class serveret en eksklusiv varm kakao med skumfiduser og stjerneformede kiks.

Billede: Emirates

Emirates strækker sig altså rigtig langt for at tilbyde de rejsende en unik oplevelse denne jul. Ud over jul, fejrer Emirates også andre helligdage som f.eks. Diwali, Eid, Oktoberfest og kinesisk nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *