Emirates Skycargo åbner ny nordisk rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates’ fragtdivision SkyCargo øger sin tilstedeværelse i Norden med lanceringen af en ny ugentlig fragtforbindelse fra Dubai til Oslo. SkyCargo er verdens største internationale luftfragtsselskab og har i forvejen København som skandinavisk hub.

Oslo får nu en ugentlig afgang med Emirates Skycargo til Dubai. Fra den 11. oktober 2016 har de indsat et Emirates Skycargo Boeing 777-fragtfly med en lastekapacitet på mere end 100 tons på den nye, nordiske rute. Flyet er udstyret med ekstra brede indgangsdøre, som gør det lettere at laste store og tunge forsendelser. Flyet, EK9370, lander i Oslo hver tirsdag klokken 10:05 og afgår klokken 12:00 – med ankomst i Dubai klokken 18:40 samme aften. København bliver allerede serviceret af et Boeing 777-fragtfly (forsidebilledet er netop fra Køenhavn hvor et Boeing 777-fragtfly lige er lettet).

Forhåbningen er, at den ugentlige fragtforbindelse til Oslo vil åbne op for øget eksport af fisk og skaldyr fra Norge, som kan imødekomme den stigende efterspørgsel fra globale forbrugere efter norsk laks, ørred, torsk og krabber. Og med en 15.000 kvadratmeter stor fragthub dedikeret til håndtering af temperaturfølsomme forsendelser, SkyCentral i Dubai World Central, har SkyCargo gode forudsætninger for at transportere de store ladninger af fisk og skaldyr.

Med den nye rute tilbyder Emirates SkyCargo knap 600 tons lastekapacitet på ugebasis via passager- og fragtfly til og fra den skandinaviske hub i København samt Stockholm og Oslo, og fragtdivisionen udgør således en vigtig brik i samhandlen mellem Skandinavien og resten af verden.

Emirates Skycargo har et netværk bestående af mere end 50 fragtdestinationer verden over og betjener en flåde på 15 fragtfly: 13 Boeing 777F og to B747-400ERF – fra fragthub’en SkyCentral.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *