Emirates vil skære 15 procent af CO2-udledningen fra elforbrug

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates Flight Catering, der leverer catering til blandt andre verdens største internationale flyselskab, Emirates, er en af ​​verdens største cateringvirksomheder. Virksomheden har netop taget et omfattende system til udnyttelse af solenergi på tværs af alle sine lokaliteter i brug. Tiltaget forventes at levere en årlig reduktion på 3 millioner kg drivhusgasser.

Implementering af solenergianlægget er en del af Emirates Flight Caterings investeringer i infrastruktur, der skal forbedre selskabets ressourceeffektivitet.

Emirates Flight Caterings seneste initiativ understøtter Dubai Clean Energy Strategy 2050, der blev lanceret af Dubais hersker, Hans Højhed Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, i 2015. Med strategien sigter emiratet mod at dække 75 procent af sine energibehov fra rene energikilder i 2050.

Bæredygtighed er en vigtig søjle i Emirates Groups strategi. Vi er forpligtet til at levere en ansvarlig forretnings- og miljøforvaltning og anvender miljøeffektive teknologier på tværs af vores operationer for at minimere vores miljøbelastning, selv når vi fortsætter med at vokse. Emirates Flight Caterings seneste initiativer åbner nye muligheder for at forbedre ressourceeffektiviteten og understøtter Dubais strategi om at blive et globalt center for ren energi og grøn økonomi.

Hans højhed Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Emirates Airline & Group

Skærer udledning med 15 procent

Emirates Flight Caterings anlæg består af 8.112 individuelle solcellepaneler. Det forventes at generere 4.195 megawatt-timer elektricitet årligt, hvilket giver virksomheden mulighed for at reducere det traditionelle energiforbrug med 15 procent på tværs af dets vaskeri, fødevareproduktion og personale-indkvarteringsfaciliteter. Følgelig vil Emirates Flight Caterings kuldioxidudledning falde med 3 millioner kilo årligt svarende til det årlige elforbrug i 518 hjem.

Vi er glade for at fortælle om endnu en betydelig, langsigtet investering i vores bæredygtige aktiviteter. Vores avancerede solenergianlæg hjælper os med yderligere at optimere ressourcer og forbedre miljøeffektiviteten, hvilket vil være til gavn for alle vores interessenter, inklusive vores kunder, medarbejdere og verden omkring os. I tråd med vores appetit på perfektion arbejder vi til stadighed fokuseret på at levere de bedst mulige kvalitetsprodukter og tjenester til vores kunder ved hjælp af bæredygtige og innovative løsninger.

Saeed Mohammed, administrerende direktør for Emirates Flight Catering

Hos Emirates Flight Catering erkender man, at miljøansvar er afgørende i forhold til selskabets langsigtede succes, og man har forpligtet sig til at bruge ressourcer på en bæredygtig måde og minimere miljøpåvirkningen på tværs af alle aktiviteter.

Også miljørigtig produktion af råvarer

Emirates Flight Catering bygger desuden snart verdens største lodrette landbrug. I et joint venture med den amerikansk baserede virksomhed Crop One, en af ​​de førende virksomheder på området. Det 12.000 kvadratmeter anlæg vil, når det står færdigt, producere 2.700 kg førsteklasses bladgrøntsager fri for ukrudts- og skadedyrsbekæmpelsesmidler dagligt – og med 99 procent mindre vand end på udendørs marker. Anlæggets placering tæt ved Emirates Flight Catering muliggør desuden hurtig levering af friske produkter blot få timer efter høst. Det sikrer af råvarernes friskhed og næringsværdi og det reducerer udledningen af CO2 relateret til transport. De første produkter forventes at blive leveret til Emirates Flight Caterings kunder i 2020.

Allerede stort fokus på plast, aluminium og pap

Emirates Flight Catering driver allerede et omfattende genanvendelsesprogram, der sikrer, at genanvendelige materialer, som eksempelvis plastflasker, aluminiumsdåser og folie sorteres fra andet affald, når det indsamles fra Emirates’ fly. Desuden indsamles al papemballage og kontorpapiraffald for at blive oparbejdet til nye papirprodukter.

Emirates Flight Catering indsamler mere end 270.000 kg genanvendeligt affald hver måned, og sikrer derved blandt andet genanvendelse af 130.000 kg karton,4.000 kg papir og 14.000 kg aluminium fra dåser og folie, 120.000 kilo glasflasker og 10.000 kilo plastikflasker.

Fakta

Solenergiprojektet reducerer Emirates Flight Caterings kuldioxidudledning med 2.968.568 kg om året. Det svarer til 1.264.130 liter benzinbrændstof, eller det årlige elforbrug i 518 hjem.

  • 8.112 individuelle solcellepaneler er installeret
  • 8 Emirates Flight Catering-faciliteter er del af solenergiprojektet
  • Årlig reduktion af energiregningen på 1,86 mio. AED (3,44 mio. DKK)
  • Årlig produktion på 4.195 Megawatt-timerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *