Noget for enhver smag på Ferie For Alle messen i Herning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ferie For Alle messen i Messecenter Herning samler både drømmeferier, udeliv, udstyr, golf, campingvogne og autocampere på ét og samme sted. Og de over 1000 udstillere præsenterer et væld af nyheder, spændende konkurrencer og gode messetilbud, så der er bestemt noget for enhver smag – og pengepung.

Lette og luftige campingfortelte hitter

Fortelte til campingvogne har tidligere normalt være tunge at transportere, men allerede sidste år begyndte der at blive produceret markant lettere fortelte med luftstænger / luftkanaler frem for traditionelle aluminiums, stål- eller fiberstænger. I stedet for at bøvle med at sætte stænger sammen, skal forteltet nu blot sættes op ved at pumpe luft ind ét sted og så bliver luften fordelt rundt i teltets luftkanaler. Fordelen ved luftfortelte er – foruden at det er nemt og hurtigt at sætte op – at det kraftigt reducerer den samlede vægt på forteltet og derfor også bliver lettere at transportere.

Luftforteltene er blevet mere og mere populære og i år er da heller ingen undtagelse på Ferie For Alle messen. Eksempelvis medbringer producenten Isabella ikke mindre end 4 modeller af luftfortelte og en nydesignet kollektion af mærket North Nature.

Verdens højeste campingvogn

Campingvogne og campingudstyr udgør i år 8 ud af messens i alt 13 haller. Årets største hit og helt store tilløbsstykke må siges at være ikke mindre end verdens højeste campingvogn fra producenten KABE og med det fine navn KABE Royal Tower. Denne særlige campingvogn er faktisk så høj (4,47 meter i højden og 10,5 meter i længden) og speciel, at den slet ikke må køre i Danmark, da den ikke opfylder lovgivningen for kørsel med en campingvogn af denne type. Campingvognen emmer af komfort og luksus og indeholder ikke mindre end to etager og både en dagligstue en stor balkon på øverste etage. Prisen på verdens højeste campingvogn er omkring 1 million kroner. Campingvognen kan KUN opleves på Ferie For Alle i Herning og det er en god idé at komme i god tid, da køen til at se denne særlige campingvogn hurtigt bliver lang.

Spanien er årets officielle partnerland

Ingen feriemesse uden masser af muligheder for rejser til spændende destinationer i både ind- og udland. I år er Spanien feriemessens officielle partner og Spanien er mere end blot de kendte og traditionelle byer som f.eks. Alicante, Barcelona og Madrid. Repræsentanter fra både Spaniens officielle turistbureau og fra næsten hver eneste region i landet står klar på Ferie For Alle med gode råd og tips til en ferie.

På messen er hele to haller tilegnet ferie i udlandet og der er masser at kigge på og lade sig inspirere af. Overalt på messen kan der deltages i et væld af konkurrencer, ligesom der også er spændende smagsprøver fra flere lande, herunder f.eks. Tyskland og Østrig. Charter- og rejsebureauer er bredt repræsenteret og både Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn har i år allieret sig med flere rejsepartnere på to flotte stande.

Ferie For Alle messen kan besøges i dag og i morgen søndagt. Vi har tidligere skrevet at vi fandt muligheder for at købe indgangsbilletten til reduceret pris. Dette kan du læse mere om her:

Rekordmange udstillere inviterer til ferie-fest i Herning – Få 50% rabat på billettenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *