Er det i dag at den første SAS Airbus A321LR kommer til København?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Airbus A321LR flyet, med navnet Jarl Viking og registreringen SE-DMO, er nu meget tæt på at flyve den korte tur fra Hamburg Finkenwerder lufthavnen og til København. Den havde nemlig sin anden flyvning i går, som også blev markeret som det såkaldte Customer Acceptance Flight.

Når et nyt fly har sin Customer Acceptance flight sker det efter Airbus har færdiggjort deres test med tilfredsstillende resultat. Flyet bliver derefter til flyselskabet, i dette tilfælde SAS, for at de kan gå hele flyet igennem. Det sker både i selve kabinen og udefra. På den måde sikre SAS at flyet er helt præcist som det er bestilt.

Den første SAS Airbus A321LR på sin Customer Acceptance Flight. Kilde: FlightRadar24

Følg den nye A321LR live på FlightRadar24

Da det nye Airbus A321LR er et helt nyt fly med ny kabine for SAS, så er det forventet at det tager lidt længere tid at gå det hele igennem. Derfor er det ikke sikkert at flyet kommer til København i dag, trods at det i går havde dens Customer Acceptance Flight.

Jarl Viking (SE-DMO) havde sin Customer Acceptance Flight tirsdag eftermidag.

Alt dette sker ud fra Airbus Customer Delivery Center i Hamburg Finkenwerder lufthavnen.Levering i denne uge

SAS har oplyst til InsideFlyer at de forventer at flyet skulle komme til København i denne uge. Formodentlig i slutningen af ugen.

Så det er meget tæt på og vi tror på at vi ser flyet lande i København i dag eller i morgen.

Hvad er dit gæt?

Forsidefoto: SAS – A321LR – Jarl Viking (SE-DMO) – fotograf: XFW-SpotterHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *