Er det sådan de nye SAS Airbus A350 kommer til at se ud?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rygterne og snakken blandt flyinteresserede og EuroBonus medlemmerne har været og er forsat mange. Vi ser nu de første billeder af hvordan designet på de kommende Airbus A350 måske kommer til at se ud, hvis det står brugerne på hjemmesiden Flyprat.

Jeg skal skynde mig at oplyse at det ikke er officielle billeder fra SAS eller designs, som SAS er kommet med. Det hele er startet på den norske hjemmeside Flyprat, som i et stykke tid har samlet rygterne op og så har enkeltpersoner forsøgt at lave deres gæt på et kommende design.

Billede fra SAS, hvor der er indikationer om et nyt design. Blandt andet ved motorerne.

Tidligere lancerede SAS et billede hvor vi kunne se at der ville ske ændringer, men SAS var meget stille omkring flere detaljer. Det er nok dette billede, som startede rygterne og vi har også læst flere indikationer fra medarbejdere i SAS at der ville komme en ændring af designet. Så vi er sikre på at der kommer et nyt design, men SAS har forsat ikke ønsket at melde noget ud om det, trods der kun er få måneder til at det første fly bliver leveret.

Du ser de blå nuancer på motorerne, når der zoomes ind.

Men hvis der zoomes ind, så kan man se at motorerne er blå i stedet for den nuværende røde farve.

Sådan ser en opdatering ud fra en af piloterne i SAS, som har været på besøg ved Airbus fabrikken og set flyet. Posten er 4 dage gammel og det viser hvor tæt flyet er på at skulle i malerhallen. Så hvis SAS ikke skynder sig lidt, så ender det med at vi ser flyet når det kommer ud af malerhallen.

Mange forslag til det nye design

Der er i tråden på Flyprat kommet mange gode forslag til det nye design.

Forslag på SAS A350 design fra Flyprat. Kilde Flyprat

Der er også kommet forslag på en retroudgave i samme design som den ene Airbus A319, som SAS har.

Forslag på SAS A350 i retro design fra Flyprat. Kilde: Flyprat

Se flere forslag til hvordan de nye Airbus A350 kommer endeligt til at se ud her.

Hvad er dit gæt på det nye design?

Alle billederne kommer fra den norske hjemmeside Flyprat og har intet med SAS at gøre.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Lars siger

  Pas på med posts fra bjornpilot. Han har tidligere postet billeder som efterfølgende viste sig at være flere mdr. gamle og i et andet tilfælde var de fra fra SE-RSB, selvom han påstod de var fra SE-RSA. Jeg tvivler på han reelt har set flyet selv.

   • Martin siger

    Øhm, lidt sjovt Lars, fordi han har selv været der flere gange i Toulouse, da han selv skal være pilot for en a350. Så han har været der for at træne op. Så kan godt påstå at det er hans egne billeder.

 2. Lars siger

  Det midlertidig registrerings nr. kan ses på halen, men jeg har ikke haft tid til at zoome ind på det. Hvis det er f-wzhj så er det SE-RSA. SE-RSB burde dog efterhånden også været nået så langt at det har set dagslys. Det er trods alt snart halvande mdr. siden at SE-RSA så daglys https://aibfamily.flights/A350/358

 3. Per Tveiterås siger

  Bjørn har ikke vert på Airbus fabrikken, og heller ikke tatt bildet, som du kan se i teksten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *