Etihad følger trop og forbyder udvalgte MacBook Pro modeller ombord

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flere og flere flyselskaber forbyder bestemte modeller af Apples MacBook Pro. Etihad er næste i rækken med et forbud.

Etihad Airways har netop i dag forbudt at medbringe MacBook Pro computere i den bagage, som checkes ind. Det udtaler en talsperson til mediet Khaleej Times.

Gæster må forsat tage deres MacBook Pro med op i kabinen. Hvis din MacBook Pro er blandt de modeller som er tilbagekaldt, så skal den være slukket under hele flyvningen og du må ikke lade den op.

Etihad Airways

Fragt delen af Etihad har også sagt stop for at fragte større mængder af MacBook Pro indtil videre grundet risikoen.

Tidligere kom Qantas Airways også med et forbud mod de konkrete 15″ MacBook Pro modeller. Disse må ej heller være i den indcheckede bagage. Virgin Australia har lavet et generelt forbud mod alle Apples bærbare computere.

Alle 15″ versioner af Apples MacBook Pro skal være i kabinebagagen og forblive slukket under hele flyvningen.

Qantas Airways

Det er forsat 15″ modellen af MacBook Pro, som er solgt imellem September 2015 og Februar 2017. Apple selv har lavet en tilbagekaldelse i juni måned og du kan se om din computer er blandt denne hjemmeside.

Singapore Airlines og Thai Airways har også lavet et forbud. Dette gælder om at de implicerede modeller slet ikke må komme ombord – hverken i den indcheckede bagage eller op i kabinen.

SAS og Emirates er eksempler på flyselskaber, som endnu ikke har lavet noget forbud. Så mon ikke vi løbende vil se flere flyselskaber på listen.

Skal du ud og rejse og har en 15″ MacBook Pro, så vil vi anbefale at du proaktivt undersøger hvordan reglerne er for den dag du skal rejse. Risikoen er at du ikke kan tage din MacBook Pro med på din rejse.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *