Få 10.000 EuroBonus-points – Ansøg om et SAS EuroBonus MasterCard

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu er der endnu et tilbud for nye ansøgere om SAS EuroBonus MasterCard, da der gives 10.000 ekstra point efter de første 5. køb indenfor 30 dage. 

Tilbuddet gælder for tilmeldinger oprettet senest 16. september via dette link (du må ikke have haft kortet inden for de seneste 2 år).

SAS Eurobonus MasterCard er et kreditkort som SAS udbyder i samarbejde med SEB, der giver 10 EuroBonus-point pr. 100 kr. du bruger på kortet (pånær kontanthævninger). Udover dette inkluderer kortet købsforsikring, ulykkesforsikring ved transport samt op til 45 dages rentefri kredit. Med kreditkortet, er du samtidig godt stillet ved konkurser eller fejlagtige transaktioner, da MasterCard som kreditkort kan sørge for at tilbageføre beløb.

Denne tilmeldingsbonus er den højeste vi indtil videre har set, og lover godt for den kommende kreditkortstrid mellem SAS MasterCard og det netop lancerede Bank Norwegian VISA kort. Mange af os på InsideFlyer har allerede dette kreditkort, som er en god måde at opspare ekstra EuroBonus-point på de daglige indkøb, og herved komme tættere på at booke den næste rejse med points.

Det er gratis at have kortet for EuroBonus Guld/Diamant/Pandion-medlemmer, mens kortet koster 148 kr. det første år for andre EuroBonus-medlemmer (herefter 295 kr. om året). Hvis man vælger at betale hele sin saldo hver måned (via PBS), koster det heller ikke yderligere renter at anvende kortet.

Se en oversigt over butikker der tager MasterCard gebyrfrit på denne tråd i vores forum.

Har du allerede et SAS EuroBonus MasterCard? Så tilbydes der dobbelte antal point  på køb med kortet fra 26. september til 9. oktober (kræver tilmelding via email).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *