Få et SAS Travel Pass med 30% rabat i anledningen af deres 70 års fødselsdag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som du sikkert har læst her på InsideFlyer, så fylder SAS 70 år. SAS har i den forbindelse løbende udsendt gode tilbud, og nu er tiden kommet til rabat på et SAS Travel Pass, som gælder rejser i SAS Plus.

Et SAS Travel Pas er en god ting for dig der rejser rigtigt meget indenrigs på den samme rute. Et SAS Travel Pass vil give dig rabat på denne rute. Lige nu giver SAS en yderlige rabat på 30% af den normale pris. Tilbuddet er ganske godt, da det er rejse i SAS Plus og dermed gode point og fleksible billetter, der er tale om.

SAS skriver selv følgende:

SAS fylder 70 år! Det vil vi gerne fejre lidt ekstra med virksomheder som jeres, der ofte rejser indenrigs med os. I 70 timer kan I derfor købe SAS Travel Pass til 70% af den normale pris. Det vil sige med 30% rabat. Tilbuddet gælder ved køb af vores digitale klippekort med 20 klip = 20 rejser mellem to bestemte destinationer (eller i den samme region). Perfekt til en kollega, der ofte rejser inden for Danmark. Du bestemmer selv, hvornår klippekortet skal bruges, men tilbuddet gælder kun til og med den 21. september 2016. Så klip og gør et godt kup.

InsideFlyer har fået følgende priser oplyst:

  • København – Aarhus: 12.300,- kroner
  • København – Aalborg: 12.170,- kroner
  • København – Billund: 12.130,- kroner

Eksempel med ruten København til Aarhus for 12.300,- kroner giver en one-way pris på 615,- kroner. Dette er ganske godt og i mange tilfælde halv pris af hvad en normal billet ville koste. Et eksempel på en tilfældig dag i oktober måned bekræfter dette:

Priseksempel på København til Aarhus i SAS Plus i oktober måned.
Priseksempel på København til Aarhus i SAS Plus i oktober måned.

Læs mere om et SAS Travel Pass på dette link. Det kan være en hurtigere og billigere vej til et EuroBonus Guld eller Diamant kort også.

Du skal dog købe dit SAS Travel Pass inden den 22. september 2016 for at kunne udnytte de 30% i rabat.

Du kan læse mere om SAS Travel Pass og mulighederne i vores forum. Der er også priser på flere end de 20 turer og andre tips og tricks.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *