Farvel til Alitalia og goddag til ITA – se det nye design her

Alitalia Airbus A320

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alitalia gennemførte torsdag sin sidste flyvning. I dag er det statsejede ITA som driver flyselskabet videre. De har købt rettigheden til at fortsætte under samme brand – men vælger faktisk ikke at bruge det.

Det statsejede ITA overtog natten mellem torsdag og fredag rettigheden for det gamle Alitalia – dette gælder også for hjemmesiden, domænet og branded (for eksempel det design flyene har).

ITA’s nye hjemmeside ita-airways.com.

Prisen for alt dette var 90 millioner euro og så skulle man jo tro at ITA ville overtage flyene og designet, da at lave dette om ville blive en ret stor omkostning. Men dette sker ikke – ITA kommer med et helt nyt design og brand.

Det nye design som ITA har præsenteret i dag. Kilde: Corriere IT

Det nye design giver flyene et helt blåt fly med det italienske flag på halen. Motorerne bliver hvide med ITA logoet på.

ITA har fået ICAO-koden ITY og IATA-koden AZ, der således er det samme som Alitalia havde. Dermed kan du følge ITA via for eksempel FlightRadar på samme vis som tidligere.

Læs mere: Læs vores anmeldelse af Alitalia fra i sidste uge

Så vi kommer ikke til at se branden Alitalia mere (når fly og lignende er re-desginet). Dette giver mening hvis det var fordi at ITA ønskede sig at sikre at ingen andre købte varemærket for at komme “nemt” ind på det italienske marked.

Hvad tænker du om det nye design for ITA?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *