Ferie for Alle messe mister Kina som Årets Partnerland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Corona-virussens udbrud har betydet, at Kina har meldt afbud som Årets Partnerland til den kommende Ferie for Alle messe i Herning.

Skandinaviens største feriemesse, Ferie For Alle, finder sted i weekenden 21-23. februar 2020 i MCH Messecenter Herning. Kina var præsenteret som Årets Partnerland, men den nyligt udbrudte Corona-virus har betydet, at Kina har måttet melde afbud til messen. Afbuddet er kommet fra Det Kinesiske Kulturcenter i København og feriemessens projektchef, Anders Ladefoged Mortensen, siger i en udsendt pressemeddelelse:


– Vi har naturligvis fuld forståelse for den kinesiske beslutning, der er taget på en meget alvorlig og trist baggrund. Vi ønsker Kina alt det bedste og vil glæde os til at byde vores kinesiske venner velkommen, når situationen i Kina er ændret, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Med Kina som Årets Partnerland skulle der have været sat fokus på kinesiske provinser som Chongqing og Anhui, samt Kinas største by, Shanghai. Med et så kort varsel, er der nok næppe tid til at finde et nyt partnerland til den så ellers populære messe. Men der skal nu nok stadigvæk være noget at kigge på. Ferie for Alle messen rummer i år ikke færre end 1.100 udstillere, over 400 stande og repræsentanter fra 45 lande. De 13 messehaller vil emme af liv og fristende tilbud og gæsterne kan glæde sig til haller med bl.a. campingvogne- og udstyr, Dansk Golfshow, markedsplads og meget mere.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *