Finnair fejrer 100 år og sætter Mumitroldene på to Airbus A350.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Finnair fylder 100 år til november, og det markerer flyselskabet allerede nu ved at flyve med de ikoniske Mumitrolde på siden af to af deres fly. Mumitroldene flyver på eventyr med Finnair gennem resten af 2023.

Til november fylder flyselskabet Finnair 100 år, men allerede nu tager Finnair forskud på jubilæumsfejringen med billeder af Mumitrolde på siden af to af flyselskabets Airbus A350-fly. De to Mumitrolde på Finnairs fly er de ikoniske og eventyrlystne karakterer Mumitrolden og Snorkfrøkenen.

”Finnairs mission er at øge livsværdien ved at binde verden sammen, og det er også temaet for vores hundredsårsjubilæum. Mumitroldene repræsenterer venskab, fællesskab og at tage på eventyr sammen, og derfor er de et godt match med vores værdier. I løbet af året vil man kunne opleve vores jubilæum på mange forskellige måder, mens vi tænker tilbage på vores historie og kigger frem mod de næste 100 år.

Robert Lönnblad, Market Director for Finnair i Europa.

Mumitroldene flyver med Finnair hele 2023, og de to Airbus A350-fly med krammende Mumitrolde på siden kommer i løbet af året til at flyve til flere af Finnairs long haul-destinationer som Bangkok, Dallas, Dubai og Tokyo.

Finnair er en stor samarbejdspartner for Mumi, og vi har arbejdet sammen siden 1990erne. Vi er glade for at udvide samarbejdet med de nye billeder af Mumitroldene på Finnairs fly. Karaktererne i Mumitroldenes univers er skabt ud fra universelle og tidløse værdier som tolerance, accept og venskab, som nordiske samfund bygger på. Det er værdier, der kommer til udtryk på det nye jubilæumsbillede af de krammende Mumitrolde på flyene.

Roleff Kråkström, Managing Director, Moomin Characters Ltd.

Sidste gang, Finnair fløj med Mumitroldene på deres fly, var i midten af 1990erne. De nye billeder af Mumitroldene er blevet fastsat på flyene af HAECO i Hong Kong. Ud over flyene med billeder af Mumitrolden og Snorkfrøkenen har Finnair Technical Operations i Helsinki malet Finnairs jubilæumsslogan ’Bringing us together since 1923’ på tre af selskabets fly.

Tag et billede og vind Business Class billetter

Finnair inviterer alle fans af Mumitroldene og interesserede i flybranchen til at dele deres billeder og videoer af flyene med Mumitrolde på Instagram med hashtagget #finnairmoomin. Finnair udvælger en heldig vinder af to billetter på Business Class til enten Tokyo eller Helsinki blandt dem, der har delt billeder under hashtagget.

Læs mere her: www.finnair.com/finnair100  

Registreringsnumre for flyene med Mumitrolde: OH-LWP (A350) and OH-LWO (A350)

Registreringsnumre for flyene med jubilæumsslogan: OH-LWR (A350), OH-LXM (A320) and OH-LXK (A320)

Billedtekst: Mumitrolden og Snorkfrøkenen på et af Finnairs Airbus A350-fly.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *