Finnair starter codeshare samarbejde med China Southern

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair og kinas største flyselskab China Southern er blevet enige om en codeshare-aftale. Aftalen omfatter Finnairs rute mellem Helsinki og Guangzhou, samt fem af China Southerns indenrigsruter og ruter mellem Helsinki og Europa.

Finnair fortsætter med at satse tungt på det kinesiske marked. For bare en uge siden annoncerede det finske flyselskab en aftale med Juneyao Air, og nu udvides tilbudet yderligere gennem et samarbejde med China Southern på Finnairs rute mellem Helsinki og Guangzhou.

Flere forbindelser til Kina og Europa

Det nye codeshare-samarbejde giver Finnair fem helt nye destinationer i Kina. Reisende med Finnair kan nu rejse videre fra Guangzhou til Changsha, Chongqing, Hangzhou, Nanjing, Sanya, Wenzhou, Xiamen og Xi’an. Derudover vil flere europæiske destinationer i Finnairs netværk nu også få et CZ-rutenummer. Christian Lesjak fra Finnair fortæller:

Vi er vældig glade for dette første skridt i samarbejdet med China Southern. Codeshare-aftalen åbner nye destinationer i Kina for vores kunder på Helsinki-Guangzhou-ruten, som netop blev udvidet til at være en helårsrute. Kina er et af vores vigtigste markeder og det glæder os at kunne tilbyde forbindelser fra Guangzhou. Denne sommer vil vi have optil 42 ugentlige afgange mellem Kina og Helsinki.

Finnair Airbus A350 business class
Finnair Airbus A350 business class. Foto: Finnair

Kinas største flyselskab

Finnair flyttede fornylig til terminal 2 i Guangzhou Baiyun-lufthavnen. Terminal 2 er designet og optimaliseret til transittrafik og et godt udgangspunkt for den nye codeshare-aftale.

Vi er beærede over at få samarbejde med Finnair, som en af verdens ledende flyselskaber med omfattende netværk og højt serviceniveau. Gennem samarbejdet kan vi udvide vores netværk i Norden. Finland er en populær fritids- og forretningsdestination, og vi er glade for at gøre det lettere for rejsende fra hele verden at besøge Helsinki.

China Southern er Kinas største flyselskab med en flåde bestående af mere end 800 fly og mere end 100.000 ansatte over hele verden. Selskabet var frem til 1. januar i år medlem af SkyTeam-alliancen, men valgte ikke at fornye medlemskabet.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *