Finnair vinder to prestigefulde priser i Kina

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair har vundet to prestigefulde priser i Kina. En for «Best Business Class» på Best Travel Awards 2016 Tourism China. Den anden for «Best Inflight Catering Airline» på 2016 World Traveller Awards. Kina er verdens største marked for «outbound» turisme, og et af Finnairs strategisk vigtigste markeder.

Finnair er det eneste selskab som i dag opererer Airbus A350 XWB på det kinesiske marked, og man bruger flyene på ruter til Beijing, Hong Kong og Shanghai.

Vi er meget stolte over at vores produkt bliver vurderet bedst og premieres derefter i Kina som er et af de vigtigste markeder for os i Finnair. Det giver os lyst til at videreudvikle og fortsætte med at yde en god service overfor vore passagerer som flyver mellem Asien og Finland.

Robert Örhnberg, General Manager for Greater China hos Finnair.

Finnair Business Class på Airbus 350 XWB
Finnair Business Class på Airbus 350 XWB

God mad ombord

Finnair modtager blandt andet priserne for at servere udsøgte retter og måltider ombord på sine fly, med høj kvalitet og en indbydende præsentation for de rejsende.

Finnair hædres for mad af høj kvalitet
Finnair hædres for mad af høj kvalitet

Ved World Traveller Awards, en årlig ceremoni som afholdes af World Traveller Media i Kina, modtog Finnair anderkendelse for bedste forplejning ombord på sine fly i 2016. Siden 2013 har Finnair samarbejdet med top kokke for at kunne tilbyde Signatur Menuer til sine langdistance business class kunder.

I år har Finnairs business class kunder kunne nyde måltider i verdensklasse, tilberedt af de kendte kokke Steven Liu fra Kina, Sasu Laukkonen fra Finland og Jaakko Sorsa fra Hong Kong. I 2017 vil Finnair samarbejde med Eero Vottonen, Finlands kandidat til Bocuse d’Or konkurrencen i 2017. I april begyndte Finnair at servere økologisk finsk is fra Jymy på business class på alle sine interkontinentale afgange fra Helsinki.

Oprindeligt udgivet af Peter Fox på InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *