Flere muligheder for at tjene op til 3x EuroBonus-point på restaurantbesøg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS EuroBonus har nu igen opdateret listen over restauranter, hvor du kan få 3x EuroBonus point. Du kan tjene op til 450 EuroBonus-point for hver 100 kroner du bruger. Dette gælder for hele regningen, så både mad og vin. Derfor kan det hurtigt blive til mange ekstra EuroBonus-point.

Så når du kommer til en restaurant, så skal du gøre følgende når du skal betale regningen:

  • Swipe dit SAS EuroBonus kort
  • Swipe derefter dit betalings kort eller kredit kort

At deltage i denne kampagne er helt klart noget af det som InsideFlyer anbefaler, da det er en meget nem måde at få mange point ind på sin EuroBonus konto – helt uden at sætte foden i et fly. Så du kan altså tjene EuroBonus point sammen til en bonusbillet helt uden at flyve.

InsideFlyer anbefaler

Der er i de næste 14 dage især to restauranter du skal besøger, da disse to giver 450 EuroBonus-point per 100,- kroner du bruger ved dem. Det er følgende:

  • Couloir
  • Lundgren V.I.P

Couloir

Eksempel på hvad Couloir har på menuen til dig.

Couloir, som ligger ved Amager Strandpark, kan du nyde både brunch, frokost og aftensmad med en lækker udsigt ud over stranden og Øresund.

Er vejret godt, så kan du sidde udenfor og nyde din mad.

Find mere om Couloir her.

Lundgren V.I.P.

Lundgren V.I.P. finder du enten på Vesterbro (Bagerstræde 6) eller Frederiksberg (Nordre Fasanvej 52). Det er en tapas og vinbar, som bestemt er et besøg værd.

Du kan også få en 4 eller 8 retters menu på Frederiksberg, mens Vesterbro er udelukkende tapas. Er I to personer og prøver den 8 retters menu og får en flaske vin til 450,- kroner, så får du over 5.000 EuroBonus-point ind på kontoen. Dette er udover hvad du får ved at bruge en SAS MasterCard.

Lundgren V.I.P. har samtidig mere end 300 forskellige kvalitetsvine fra 56 forskellige små familie vinerier til butikspris, og alle er nøje udvalgt af Sommelier Kennerth Lundgren. Der er mulighed for at bestille et glas vin eller en flaske til den udsøgte mad til en fornuftig pris.

Find mere om Lundgren V.I.P. her.

Find alle de gode tilbud de næste 14 dage

Du finder den samlede liste over de gode tilbud her.

Hvordan deltager du i kampagnen?

Du skal være medlem af EuroBonus for at deltage. Er du endnu ikke dette kan det gøres på dette link. Husk at du kan tjene EuroBonus point når du optjene rejser med fly, lejer udlejningsbiler eller bor på hoteller. Sidst kan du også optjene point på dine daglige indkøb. Se oversigt over mulighederne her:

Hver gang du handler og ved at swipe dit almindelige SAS EuroBonus kort (ikke et SAS EuroBonus MasterCard, Diners eller Amex kort) hos en af de deltagende butikker i kampagneperioden, accepterer du automatisk I at deltage i kampagnen.

Så når du kommer til en butik, så skal du sikre dig følgende:

  • Swipe dit SAS EuroBonus kort
  • Swipe derefter dit betalings kort eller kredit kort

250 Eurobonus point ekstra ved hver handel

Du kan derudover optjene yderlige 250 EuroBonus point ekstra, når du efter hver handel laver et opslag på Facebook profil, hvor du skal tagge @SAS EuroBonus Shopping & Dining og skrive navnet på den butik du har handlet ved. Dertil skal du tilføje et billede af dit køb, hvor man også kan se bagsiden af de SAS EuroBonus kort.

Husk at din Facebook post skal gøre således at den gøres offentligt, ellers kan SAS EuroBonus ikke se den og du får ikke dine 250 ekstra EuroBonus point.

Man kan kun modtage 250 point én gang pr. butik i kampagneperioden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *