Flying Blue Promo Awards April 2018

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer program hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. juni 2018 og 31. juli 2018. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 30. april 2018. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

De bedste deals får du når rabatten løber op på 50%. Endnu bedre når du kan få en oplevelse i Business Class eller Premium Economy. Havana på Cuba er i denne måned på tilbud med 50% rabat i alle rejseklasser med såvel KLM som Air France. En returbillet i economy class kan fås fra 30.000 miles, i premium economy til det dobbelt, eller i business class til kun 75.000 miles.

Også til halv pris kan du flyve til Amman i Jordan i business class for kun 50.000 miles. Hvis der er andre byer i Mellemøsten der fristes, kan er også Beirut, Libanon, og Riyadh, Saudi Arabien, til halv pris i premium economy. Til sidst er også Singapore på listen med Air France i premium economy til 80.000 miles. Derudover er der en lang række destinationer til 25% rabat på listen.

Europa

Flying Blue promo awards - april 2018 - Europa

Afrika

Asien

Flying Blue promo awards - april 2018 - Asien

Caribien

Mellemøsten

Vilkår

Der gæder følgende vilkår for Flying Blue Promo Awards:

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try againHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *