Flying Blue Promo Awards juni 2019

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer programmet hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er Flying Blue promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. august 2019 og 30. september 2019. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 30. juni 2019. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

Hvis man syntes, at det var tyndt med kun 15 tilbud i sidste måned på grund af sommerferie, må vi nøjes med endnu færre tilbud i juni. Det bliver alt i alt til kun 12 destinationer. Det bedste kup er som altid 50% rabat i business class. Det kan du i denne måned få til en enkel destination, nemlig Ammam i Jordan.

På en lang flytur er det altid rart, at kunne tilbringe rejsen i business class. I denne måned kan du få 25% rabat i business class til Abidjan i Elfenbenskysten, Cayenne i Fransk Guiana, Chicago og en tretal byer i Canada: Montreal, Edmonton, Calgary.

Du kan også få 25% rabat i Air Frances udmærkede premium economy class til Buenos Aires og Dubai. Til sidst er der også mulighed for 25% rabat i economy class til Ammam, Atlanta og Houston. Der er ingen tilbud til Asien i denne måned.

Afrika

Central- og Sydamerika

Mellemøsten

Nordamerika

 

Vilkår

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try again

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *