Flyselskabet Emirates vil fragte kostbare biler i ti kilometers højde (video)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu bliver det nemmere at transportere din dyre superbil med fly på tværs af kloden. Et transportfly fragtede således sjældne, klassiske biler til åbningsbegivenheden for Gulf Concourse i Dubai. Dette var samtidig Emirates måde at præsenterede deres nye satsning, Emirates SkyWheels.

Emirates SkyCargo, flyselskabet Emirates’ fragtdivision, har netop præsenteret det nye Emirates SkyWheels, som er et specialiseret transportprodukt for meget værdifulde køretøjer. Med det nye tilbud vil Emirates SkyCargo tilbyde sine kunder en komplet transportløsning for køretøjer, såsom klassiske biler, luksusbiler og sportsvogne, på tværs af sit verdensomspændende netværk.
Kunder, der ønsker at få deres køretøjer transporteret med fly, vil kunne vælge mellem en Premium- og Advanced-pakke, der begge indeholder en komplet håndtering af køretøjet på hele turen.

emirates-skycargo-transported-a-pagani-zonda-f-super-car

Premium-pakken kan tilpasses efter kundens ønsker og dækker dør-til-dør transport af køretøjet mellem udvalgte destinationer foruden import- og eksporttilladelse til told og mulighed for ekstra vej- og transportforsikring. Advanced-pakken tilbyder problemfri transport af køretøjet fra lufthavn til lufthavn.

Superbiler flyver på første klasse

Det er ikke nyt for Emirates SkyCargo at transportere biler af høj værdi, hverken på dets passager- eller godsfly. For nyligt transporterede Emirates SkyCargo således den italienskbyggede Pagani Zonda F fra Dubai til Pagani-fabrikken nær Bologna for et servicetjek.
Emirates SkyWheels er en god løsning til den værdifulde bil, idet tiltaget støttes af yderst kvalificeret personale på tværs af flyselskabets globale netværk med over 150 destinationer på seks kontinenter. Personalet, der håndterer køretøjerne, vil således altid være specialtrænet i at laste og aflæsse den kostbare last med stor opmærksomhed på sikkerhed og håndtering.

This slideshow requires JavaScript.

Gods for millioner af dollars

Emirates SkyCargo er linket til den eksklusive bilverden som stolt sponsor af Gulf Concours-åbningsevent, der finder sted i Dubai i disse dage. Som en del af de internationale Concours d’Elegance-bilkonkurrencer er Gulf Concours en prestigefyldt platform, der formår at sammensætte og udstille en kombination af sjældne, klassiske biler og moderne, unikke luksus- og superbiler.
Emirates SkyCargo transporterede en række sjældne, klassiske Ferrarier til begivenheden i Dubai. En af bilerne, der blev fløjet til Dubai, var en klassisk 1962 Ferrari 250 GTO med en værdi på over 40 mio. dollars. Den blev transporteret sammen med andre enestående biler, såsom en 1955 Ferrari 250 GT Competizione Berlinetta Sport Speciale og en unik 1965 Ferrari 275 GTB Competizione.

Biler, der deltager i Concours d’Elegance begivenhederne rundt om i verden, køres nemlig normalt ikke på en dag-til-dag basis og vedligeholdes pertentligt af samlere, så de fremstår helt perfekt til udstilling hos private samlere, på museer eller ved konkurrencer.

Se en video

Læs mere om Emirates SkyWheels her og se videoen om, hvordan en Pagani Zonda F blev fragtet til Bologna:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *