Flyselskabet PLAY er årets bedste start-up

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det islandske flyselskab, PLAY er blevet kåret som ’Årets Start-up’ i 2022 af CAPA – Center for Aviation. Birgir Jónsson, der er CEO for PLAY, modtog prisen ved en ceremoni i Gibraltar 1. december. 

CAPA begrunder prisoverrækkelsen med, at PLAY’s ledelse har vækstet selskabet i et fornuftigt tempo og undgået flyvninger på alternative geografiske markeder. PLAY har også positioneret sig for fremtiden med teknologi og bæredygtighed som to centrale søjler i sin forretningsstrategi. 

PLAY har allerede vist sig modstandsdygtig over for de hårde markedsbetingelser og rapporterer et positivt driftsresultat i tredje kvartal af 2022 og har en stærk bookingpipeline for vinteren 2022/2023 og resten af 2023. 

At lancere et nyt flyselskab er altid en bedrift, men at gøre det under de hårdeste forhold, og samtidig levere et godt resultat, er enestående. CAPA er glade for at kunne tildele PLAY prisen for Årets Start-up i 2022.

Marco Navarria, Content & Marketing Director i CAPA – Center for Aviation.

CAPA er en af verdens mest anerkendte kilder til markedsinformation i luftfarts- og rejsebranchen. CAPA blev grundlagt i 1990 og har udviklet et formidabelt globalt netværk af luftfartsforskere og analytikere placeret i hele Europa, Nordamerika, Asien og Australien. Centeret tilbyder rådgivning og statistik til myndigheder, flyselskaber og lufthavne over hele verden.

Det er en stor ære for PLAY at blive kåret til Årets Start-up. Det er en anerkendelse, der først og fremmest går til de fantastiske medarbejdere i PLAY, der har arbejdet så hårdt for at få dette flyselskab op at køre i en de hårdeste tider. De gør det, fordi de elsker luftfartsindustrien, og entusiasmen skinner igennem i alt, hvad de gør. Jeg ser frem til at arbejde med dette fantastiske team hver eneste dag, og jeg tør godt sige, at dette kun er starten på den rejse, vi er på.

Birgir Jónsson, CEO for PLAY. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *