Flyv direkte fra Esbjerg Airport til destinationer i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Esbjerg Airport og flyselskabet DAT har indgået et nyt samarbejde, hvor virksomheder kan flyve direkte fra lufthavnen til den ønskede destination.

Mange af lufthavnens ruter er øjeblikket lukket pga. coronapandemien. Men en del virksomheder har fortsat behov for at flyve ud i verden. Derfor har Esbjerg Airport og DAT indgået et samarbejde, hvor lufthavnen koordinerer rejsen for virksomheden, og flyselskabet sørger for at flyve til den ønskede destination.

Charterflyvning og ruteforslag

I løbet af de sidste par måneder, har en virksomhed fra Esbjerg området allerede fløjet flere charterflyvninger med DAT fra Esbjerg Airport til destinationer i Europa.

Det var på baggrund af disse flyvninger, at ideen opstod med at etablere et nyt samarbejde med DAT om at udbyde charterflyvninger fra Esbjerg Airport. Vi ved, at der er behov for at flyve til Stavanger og Aberdeen, og så har vi en forventning om at Humberside også kunne være en destination. Indenfor den nærmeste fremtid, vil der blive udbudt ugentlige flyvninger til disse destinationer. For lufthavnen er det yderst vigtigt at kunne servicere virksomhederne i vores nærmarkedet – også under coronapandemien, så de ikke finder alternativer.

Katrine V. Kristensen, Traffic Center Coordinator i Esbjerg Airport.

DAT har fløjet adhoc charterflyvning i over 30 år og betjent Esbjerg Airport med ruteflyvning siden 1996, og dermed stor erfaring på området. I oplægget med Esbjerg Airport kan virksomheder f.eks. tilkøbe halvdelen af sæderne ombord på flyet. De resterende sæder vil blive udbudt, så andre virksomheder kan købe det antal sæder, der er behov for.

Jesper Rungholm, direktør i DAT. 

Prisen er det samme som rutefly

De fleste tænker, at sådan et setup virker meget dyrt, men prisen på en billet vil umiddelbart være den samme, som det koster med et almindeligt rutefly. Fordelen er selvfølgelig direkte flyvninger, som er tidsbesparende, nem planlægning og mulighed for at forberede sig samt netværke ombord på flyet. Indenfor kort tid vil vi kontakte virksomheder i vores nærområde og præsentere dem for vores nye initiativ. Vi håber, at mange vil benytte sig at tilbuddet.

Katrine V. Kristensen, Traffic Center Coordinator i Esbjerg Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *