Flyv Norge rundt på 14 dage med Widerøe

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ved du ikke hvor sommerferien skal gå hen endnu? Eller drømmer du bare om at kunne flyve ubegrænset i 14 dage? Nu har du i hvert fald muligheden for at flyve Norge rundt på bare 14 dage med det norske flyselskab Widerøe.

Norge er kendt for deres mange fantastiske destinationer, det smukke landskab og hyggelige byer – og med Med Widerøes Explore Norway Ticket har man nu mulighed for at opleve alt dette.

Med billetten kan man nemlig flyve ligeså meget man vil til alle Widerøes 42 destinationer i Norge til en fast pris. Det vil altså sige, at så snart man har købt og betalt for sin Explore Norway billet, kan man flyve på kryds og tværs af Norge til alle Widerøes destinationer. Rejser man fra København eller Billund er billetten t/r også inkluderet i prisen.

Den eneste begrænsning der er, er at man højst kan flyve fire gange mellem to byer(to gange hver vej). Ellers er billetten fuldt fleksibel og man har derfor mulighed for at opleve hvert et hjørne af Norge. Faktisk er det muligt at bestille en flyafgang op til 2 timer før afgang (såfremt der er plads på flyet), så der er altså mulighed for at være spontan på rejsen, hvis man pludselig vil videre og se noget nyt.

Rejseperioden strækker sig fra 1/7 til 31/8.

Prisen på billetten afhænger af, hvor meget af Norge man ønsker at se. Widerøe har derfor opdelt Norge i 3 zoner.

Zone 1 dækker Sydnorge, Danmark og Sverige.

Zone 2 dækker fra Trondheim til Tromsø (dækker også zone 1)

Zone 3 dækker Nordnorge (samt zone 1+2, dvs. hele Norge)

Widerøes destinationer samt zoner. Billede lånt af https://www.wideroe.no/flybilletter/norgerundtbilletten

Prisen på en billet i Zone 1 ligger på 370 euro (2757 kr.), zone 2 koster 435 euro (3241 kr.) og hele Norge har en pris på 498 euro (3711 kr.).

Ønsker man en ekstra uge kan dette også købes for 215 euro (1600 kr.)

Prisen inkludere også 23 kg. bagage.

Hvad skal man se i Norge?

På Widerøes hjemmeside kommer flyselskabet med idéer og inspiration til ruter afhængig af, om man er til vandreture, kultur, musik eller camping. Det hele kan ses på deres hjemmeside. 

Bonuspoint:

Eurobonus medlemmere optjener point afhængig af hvilke zone(r) man har valgt.

Zone 1 giver 3469 ekstra point

Zone 2 giver 4070 ekstra point
Zone 3 giver 4680 ekstra point

Vælger man at tilkøbe en ekstra uge giver dette 2000 ekstra point.

Pointene registreres først efter rejsen er slut og kommer i løbet af efteråret. Det er også vigtigt at bemærke, at der ikke gives point pr. Flystrækning men som nævnt ovenfor, pr. Zone.

Med Explore Norway billetten får man altså mulighed for at opleve hele Norge på bare 14 dage. Dertil kommer der lidt eurobonus point oveni. Jeg synes det er en fantastisk mulighed og en rigtig god pris for billetten – og med den flotte natur Norge byder på, kunne dette være et rigtig godt bud på en aktiv sommerferie i Norge.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *