Flyveforbud fra De Forenede Arabiske Emirater ophæves

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med ikrafttrædelsen af krav om test og efterfølgende isolation i 10 dage ved indrejse i Danmark ophæver transportministeren nu det midlertidige stop for alle flyvninger De Forenede Arabiske Emirater.

Fra søndag den 7. februar er der krav om test og efterfølgende isolation i 10 dage ved indrejse i Danmark for at begrænse introduktion og spredning af mere smitsomme virusvarianter.

Siden den 22. januar har der været flyveforbud for alle fly fra De Forende Arabiske Emirater herunder fly i transit, fordi der har været tvivl om kvaliteten af de tests, der blev lavet før afrejse. Med kravet om test før indrejse til Danmark, bliver det midlertidige flyveforbud samtidig ophævet.

Der gælder dog stadig det generelle forbud mod at flyve passagerer til en dansk lufthavn uden at passagererne kan fremvise en frisk negativ test.

Det vil samtidig igen være muligt at fremvise en negativ test foretaget i De Forenede Arabiske Emirater forud for flyvninger til Danmark.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *