Første SAS afgang til John F. Kennedy International Airport i New York i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag, den 9. februar, flyver SAS for første gang sin nye rute mellem Københavns Lufthavn og John F. Kennedy International Airport i New York.

Ruten flyve første gang klokken 18:25 fra Københavns Lufthavn og du kan følgende den på dette link.

Med den nye rute bliver det muligt for SAS’ kunder at rejse nemt til og fra ​New Yorks vest- og østside, da SAS fortsat flyver fra Skandinavien til Newark. Den første flyvning finder sted med ​​SAS’ seneste tilføjelse til flåden, A321LR (Long Range) og flyet har registreringen SE-DMO. Denne nye rute tilbyder kunderne en mere komfortabel og bæredygtig måde at rejse på.

Med lanceringen af ​​sin nye rute til JFK i New York, tilbyder SAS frekvente afgange til denne bekvemme og effektive lufthavn, med nem adgang til og fra New York, samt mange muligheder for at flyve videre.

Til at starte med, vil SAS flyve til JFK fem gange ugentligt fra København. Frekvensen øges til daglige afgange, når sommertrafikprogrammet træder i kraft. SAS anvender Terminal 7 i JFK.

Vi er glade for at åbne vores nye rute til JFK. SAS tilbyder allerede et solidt produkt til Newark fra Skandinavien, og vi tror på, at denne tilføjelse af en rute til JFK fra København vil styrke New York-tilbuddet for vores kunder. USA er et strategisk vigtigt marked for SAS og vi vil fortsætte med at udvikle nye ruter og destinationer.

Anko van der Werff, President & CEO, SAS.

SAS oplever en fortsat efterspørgsel på flere og mere frekvente afgange til amerikanske destinationer. Til vinter vil SAS tilbyde cirka 130 afgange ugentligt, på i alt 12 ruter.

Trafikprogram til og fra JFK:
Vinter 2022
Mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag
CPH-JFK: 18:25 – 21:30
JFK-CPH: 23:00 – 12:55

Sommeren 2023
Dagligt
CPH-JFK: 19:20 – 22:00
JFK-CPH: 23:55 – 13:45

Se hvordan det er at flyve med en Airbus A321LR i vores videoanmeldelse her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *