Første Scandic Go åbnede dørene i går

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic Go er Scandics nye brand målrettet mod det hurtigtvoksende segment af hotelgæster, der ønsker at rejse økonomisk, og tilbyder smarte indkvarteringsløsninger i attraktive byområder til gode priser. De første gæster checkede ind i går på Scandic Go i Stockholm.

Economy-segmentet i hotelbranchen er vokset hurtigt i de senere år, og det forventes at vokse yderligere, drevet af den ændrede rejseadfærd og økonomiske situation hos mange rejsende. Scandic Go vil tiltrække rejsende med gode priser, indbydende design, nem selvbetjening og morgenmad og varme måltider hele døgnet.

Interessen har været stor, og vi er meget glade for endelig at åbne vores første Scandic Go-hotel. Lanceringen sker på et godt tidspunkt, og Scandic Go vil tiltrække en ny generation af hotelgæster fra hele verden. Med Scandic Go tager vi et stort skridt i retning af at imødekomme hotelgæster i det såkaldte economy-segment, der ønsker at rejse økonomisk i de nordiske lande. Vi ser også betydelige udvidelsesmuligheder uden for vores nordiske marked.

Jens Mathiesen, adm. direktør og CEO for Scandic Hotels.

Værelserne på Scandic Go er designet med intelligente løsninger og smarte opbevaringsfaciliteter. Det nye hotel i Upplandsgatan i Stockholm har fokus på dobbeltværelser, men på fremtidige Scandic Go-hoteller vil gæster også kunne booke værelser med køjesenge – ideelt for venner, som ønsker at tilbringe mere tid sammen og samtidig spare penge. Gæster, som ønsker at slappe af på deres værelser, kan blot forbinde deres telefoner til tv’et og streame. Der vil også være vaskerum på stedet, så det er muligt at rejse med mindre bagage.

Gæster vil blive budt velkommen af en lounge bar med en caféfornemmelse, og den traditionelle morgenmadsbuffet er erstattet af et udvalg af croissanter og sandwiches samt kaffe, te og frisk juice til en god pris. De varme retter består af et omhyggeligt udtænkt udvalg af streetfood og solide grillede sandwiches, som kan bestilles på gæsternes telefon.

Scandic Go vil tilbyde et smart ophold for rejsende, som fokuserer på at opleve byen. Vi skal forstå og tilpasse os den nye generation af rejsende, for hvem hotelopholdet sjældent er den vigtigste del af rejsen. Derfor har vi valgt ikke at begrænse gæsterne til faste spisetider eller tvinge dem til at betale for tjenester, som de ikke har brug for. Hos Scandic Go kan du blive inde i midtbyen, spise når du har lyst, rejse let og klare alt på din telefon.

Thérèse Cedercreutz, kommerciel direktør hos Scandic Hotels Group.

Det nye hotel er certificeret af det nordiske Svanemærke, og ved at teste nye materialer, investere i bæredygtige løsninger og indretning med så lave CO2-udslip som muligt, er målet at tilbyde en miljøvenlig hoteloplevelse. Vi har prioriteret genanvendte materialer i hotellets møblering, såsom stole lavet af kaffegrums og bordplader lavet at genanvendte tekstiler. I videst mulige omfang kan genstande brugt på hotellet også sorteres til genanvendelse.

Scandic Go, Upplandsgatan 4 er Scandics første Scandic Go-hotel. Det næste Scandic Go åbner allerede i sommeren 2024 i det centralt beliggende område Fridhemsplan på øen Kungsholmen i Stockholm. Flere åbninger forventes. Scandic stræber efter at være markedsførende inden for economy-segmentet i de nordiske lande samt øge hastigheden på udvidelsen uden for regionen.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Scandic / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *